Jump to content

A párkapcsolati félreértésekről

2014. 09. 03. 13:21

A szerelmi kapcsolatokban születhet a legtöbb félreértés. Hogy lehetne ezt megelőzni?

Ha mondasz valamit, akkor a másik sokszor mást ért alatta, mint amit Te ki szeretnél vele fejezni. Hogy miért? Mert az általad elhangzottakat egy múltbeli tapasztalatához igazítja, s valószínű, hogy ő is így jár el veled. Biztos út ez a félreértésekhez, s az azt követő fájdalomhoz.

A félelem alapú félreértések kuszának, és megoldhatatlannak tűnnek. Szerencsére nem csak a szavak szintjén mozgunk, nem csak a szavakra korlátozódva kell megértenünk egymást.

Van remény arra, hogy harmóniában élj a kedveseddel! Ha összeszólalkoztok, gondold végig magadban, hogy együtt akarsz-e maradni a kedveseddel, s hogy milyen tapasztalatokat, és érzéseket szeretnél vele átélni. Nyisd meg a lelked, s hagyd, hogy átjárja a szeretet! Gondolkodj távlatokban, s miközben a kettőtök személyisége csatázik egymással, koncentrálj inkább az egységre, a békére, a harmóniára, s légy bölcs! Rántsd bele ebbe a felfogásba társadat is!

Tapasztald meg az összhangot a kedveseddel azáltal, hogy lélekként tekintesz kettőtökre. Így még a legsötétebb pontról is fel tud támadni egy kapcsolat.

(Forrás: Arató Mónika: Lélekcsemegék / Fotó:www.waldmanpalmer.com)