Jump to content

Vigyázat! Törésveszély!

2014. 10. 13. 23:07

Vigyázz az alábbi dolgokkal, mert lassan, de biztosan ellehetetlenítik a kapcsolatodat.

Előfordul, hogy az egyik fél gyermekeket visz a második házasságába, akikre az illető fél párja erősen féltékeny lesz. Ne kövesd el ezt az óriási hibát!

Vigyázz a lelki életedre, és előzd meg a depressziót! Folyamatosan töltsd a lelki raktáraidat, hogy ne fogyjon ki az életenergiád! Ha hónapokon keresztül csak sajnálod magad, és unottan, bánatos képpel ülsz otthon, bizony hamar kiábrándulhat belőled életed párja. Kezeltesd magad, és fogadj el minden segítséget! Akarj megváltozni, és próbálkozz Te is!

Ne legyen fontosabb a munkád, mint Ő! Ne túlórázz állandóan, ne vidd haza a munkád, hagyj időt a magánéletre is! Persze vannak időszakok, amikor egy kicsit több időt kell szakítani a munkára, mint egyébként, de ez ne váljon szokásoddá! Hagyj időt a párodra, és kezeld szentként a közös időtöket!

Ne lustulj el, dolgozz a szerelmetekért! A szerelem is olyan, mint a tűz: addig él, addig lángol, amíg táplálják, amíg rakják rá a fát. Tedd hát bele a szíved-lelked a kapcsolatba! Beszéljétek meg a problémákat, járjatok randizni, fejezzétek ki egymás iránt a szereteteteket, tiszteleteteket, hálátokat! Ne hagyjátok kiveszni a humort a közös életetekből, s adjatok egymásnak elegendő szabadidőt. Segítsétek egymás fejlődését, támogassátok, ha arra van szükség. Legyetek igazi társak, és szánjatok időt a romantikára is!

A családtól való leszakadással is szoktak problémák lenni. Igen, fontos, hogy tartsd a kapcsolatot a szüleiddel, de ne lógjatok állandóan a közeli és távoli rokonokkal! Felnőttek vagytok, ki kell alakítanotok a saját élettereteket.

(Forrás: lelkielet.hu / Fotó:rachelcruze.com)