Jump to content

TE MILYEN VAGY A PÁRKAPCSOLATBAN? -értékelés

2014. 12. 02. 13:00

Hűséges, önálló, vagy függetlne vagy a párkapcsolatodban? A tesztet itt találod: http://lelkielet.hu/cikk/id/te_milyen_vagy_a_parkapcsolatban_121214

ÉRTÉKELÉS

0- 17 PONT: A HŰSÉGES

Az életedben a kapcsolatok játsszák a főszerepet, ami minden bizonnyal jólesik a partnerednek is. A szerelemben önzetlen, a társad nélkül legszívesebben semmibe sem kezdenél bele.

A kapcsolat mottója: Mindig két ember alkot egy egészet. Ne add fel önmagad teljesen a szerelemért, egy kis szabadság csak jót tesz a kapcsolatotoknak.

18- 33 PONT: AZ ÖNÁLLÓ

Kínosan ügyelsz arra, hogy kapcsolataidban mindig egyenlő arányban legyen jelen a meghittség és a távolságtartás. Önbizalmat sugárzol, ragaszkodsz a függetlenségéhez.

A kapcsolat mottója: Két önálló ember egyenjogú társként élhet együtt. Akkor is legyél megértő, ha a társad nem rendelkezik annyi önbizalommal, mint Te!

34- 48 PONT: A FÜGGETLEN

Irtózol a megszokott dolgoktól és a konvencionális kapcsolatoktól, egy független társ lenne az ideális a számodra. Könnyen esel szerelembe, ennek ellenére csak nehezen tudsz meghitt kapcsolatot teremteni.

Kapcsolati mottója: Szép dolog a szerelem, de mindenki csak saját magában bízhat. Próbálj meg nyitottabb lenni, így hamarabb Rád találhat a boldogság is!

(Forrás:hotdog.hu / Fotó:www.andersoncommunity.com, www.thinkkindness.org)