Jump to content

A boldog párkapcsolat 7 titka

2014. 12. 14. 13:34

Érdemes odafigyelni az alábbiakra, ha hosszú, boldog párkapcsolatot, házasságot szeretnél!

1.Párkapcsolatban is vannak rosszabb napok. Néha jönnek gondok, de kerekedjetek rajta felül, beszéljétek meg, oldjátok meg. Ne várjatok a sült galambra, nem fog jönni.

2.Őszinteség, hit, tisztelet, bizalom – legyenek állandó útitársaitok! Ha bármelyik is inog a kapcsolatotokban, gondolkodj el rajta, miért lehet, beszéljétek meg, változtassatok!

3.Ne a párodtól várd a boldogságot! Magadnak kell egésszé válnod, hiszen csak így tudsz örömet adni. Ne az elvárásokra koncentrálj, mert a párod menekülőre fogja. Töltsd be a benned lévő hiányzó űrt, a párod csak segíthet, de nem az ő feladata.

4.A párkapcsolat kapcsolat, tehát nagyon fontos benne az együtt töltött idő. A mindennapokban könnyű eltávolodni a másiktól, de légy résen! Alakítsátok ki a közös óráitokat, menjetek el randizni, szervezzetek programokat, legyenek közös élményeitek! Koncentráljatok a minőségi együtt töltött időre! Az idő ajándék. Tölts belőle minél többet a pároddal!

5.Ha már házasságban élsz, akkor sem dőlhetsz hátra! A házasság törékeny virágát napról napra gondozni, ápolni kell, mert bizony megszürkülhet, s unalmassá válhatnak a hétköznapok. Ne várd meg, míg a kis gondokból nagy lesz, kezdj el tudatosan figyelni a házasságodra!

6.Maradj egyéniség, ne add fel az álmaidat! A párod nem fog mindent megoldani. Egyek vagytok, de mégis két külön ember.

7.Minél több a titkod, annál jobban eltávolodsz a szerelmedtől. Ne húzz falakat kettőtök közé! Minél több mindent titkolsz el a párod elől, annál jobban távolodtól el egymástól. Ne titkold el az érzéseidet, a vágyaidat, hiszen ezek fontos részeid. Beszélgessetek minél többet, és nyílj meg a másik előtt!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó: wallpapersinhq.com)