Jump to content

Házastársak, és munkatársak. Működhet?

2015. 02. 02. 13:05

Szerinted nem megy a kapcsolat rovására, ha férj és feleség egy helyen dolgozik? Mi lesz így, ha beteg a gyerek, hogyan lehet megoldani a nyaralásokat? Problémaforrás akad bőven.

A magánéletetek nem igazán lesz elrejthető a kíváncsi szemek elől. Ha konfliktusotok volt, és nem tudjátok félretenni a munka kedvéért, lesz egy nem kívánt közönségetek, akik még akkor is szenvedhetnek a köztetek kialakult hangulat miatt, ha próbáltok viszonylag kedvesen bánni egymással.

A munkatársaitok között gyakori pletykatéma lesz a kapcsolatotok, és az sincs mindenki ínyére, hogy végigasszisztálja a munkahelyi románcokat, és lássa az expartnerek kínlódásait egymással. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen nemcsak a te munkahelyi teljesítményedet, koncentrálásodat, a közös munkát befolyásolja a házasságotok minősége, hanem a kollégáitokra is kihat(hat).

Túl egyhangú lesz az életetek? Erről megoszlanak a vélemények, de ha azt veszed észre, hogy a közös munka negatívan hat a kapcsolatotokra, érdemes megfontolni, hogy valamelyikőtök vált. Egy kis titokzatosság, egy kis külön élet mindenkinek kell, a sülve-főve való együtt levés megölheti a szerelmet. Ne érd be egy olyan munkahellyel, ami a kapcsolatod rovására mehet!

(Forrás: lelkielet.hu / Fotó:www.glassdoor.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!