Jump to content

Valentin nap szingli módra!

2015. 02. 13. 12:48

Szomorú vagy, mert egyedülállóként töltöd az idei Valentin-napot? Ne keseredj el, ez a nap nem csak párban lehet jó! Hozd ki ebből a helyzetből a legtöbbet, s még a végén hálás leszel azért, hogy egyedül vagy!

Egy csomó dolgot megúszol így. Nem kell romantikus ajándékötleteken, és randikon törnöd a fejed, s nem kell azon aggódnod, hogy vajon sikerül-e örömöt szerezned a párodnak. Az így megtakarított pénzt aztán arra fordíthatod, amire csak szeretnéd! Ezen a napon azt tehetsz, amit csak akarsz!

Sok párkapcsolatban élő ember is értelmetlennek tartja ezt az ünnepnapot.

Ahhoz, hogy elkerüld a nagy tömeget, ne menj étterembe, és moziba, viszont számtalan dolgot tehetsz még! Tedd tökéletessé a napot!

  • A szeretet nem csak a szerelmet jelentheti, úgy is megünnepelheted a Valentin napot, hogy üdvözlőlapot küldesz egy barátodnak, meghívod egy családtagod cukrászdába, vagy meglátogatsz valakit. Legyen ez a szeretet napja!
  • Találkozz a szingli barátaiddal, öltözz ki, beszélgessetek egy jót! Akár pizsamapartit is szervezhettek otthon, pizzázással, filmezéssel! Élvezd a jó hangulatot, és a remek társaságot! Akár egyedül is megteheted ugyanezt!
  • Ez a nap alkalmas arra is, hogy kényeztesd magad egy pezsgőfürdővel, masszázzsal, hogy elmenj kozmetikushoz, pedikűröshöz, stb.
  • Nézd más szemszögből a Valentin napot, tervezd meg az éved!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:holidaypictures.org)

További érdekességekért kattints ide, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!