Jump to content

Párkapcsolati tévhit-eloszlató

2015. 02. 17. 11:45

Irreális célok, rózsaszín szemüveg? Olyan célok kitűzése, amik nem felelnek meg a valóságnak? Sok kezdődő párkapcsolat problémái ezek.

Ismerj meg néhány fontos tényt, mely segítségedre lesz a párkapcsolatodban!


A házasság előtti problémák nem biztos, hogy el fognak tűnni a házasság során, még akkor sem, ha dolgoztok rajta. Gondold át, hogy ezzel együtt is vállalod-e az egy életre való elköteleződést. Természetesen a problémákat meg kell próbálni közös erővel megoldani. Nézeteltérések, érdekütközések, ízlésbeli különbségek mindig is lesznek a kapcsolatotokban, különösen az életciklus-váltások időszakában.

Párod/Férjed/feleséged nem fogja az összes szükségleted kielégíteni, szükséged lesz barátokra. Tartsatok egészséges egyensúlyt az együtt, és külön töltött idő között!

Nem lesztek gondolatolvasók attól, hogy szeretitek egymást. Ha szeretnél valamit közölni a pároddal, mondd el neki!

Párod iránti szereteted a krízisek során meg fog inogni, ekkor hívd segítségül az elköteleződést, és tarts ki, míg rendezitek a dolgokat!

A változás szükséges. Változhatnak az egyes élethelyzetek megoldási módszerei, s Ti magatok is. Fontos, hogy egy irányba fejlődjetek, így elkerülhetitek a szakadékot kettőtök között.

(Forrás: Mihalecz Gábor, Fotó:marriagemax.com)

További érdekességekért kattints ide, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!