Jump to content

Néhány érdekesség a társkeresés világából...

2017. 06. 14. 19:00

Mindenki keresi, van akinek sikerül hamarabb megtalálni szíve választottját, van akinél még várat magára. Ismerkedni azonban, soha nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk.

Íme néhány érdekesség a társkeresés világából...

Bár a nők hajlamosak már az első randi után szerelembe esni, és a közös jövőről álmodozni, a férfiaknak általában legalább 6-8 randi szükséges ahhoz, hogy biztosak legyenek benne, hogy képesek lennének elköteleződni az adott partnerrel , a párkapcsolat mellett.

Az emberek a szakítás előtt, már 3-5 hónappal eltervezik a dolgot, mire ténylegesen előállnak vele párjuknak.

Ha a randira kék ruhában megyünk, sokkal vonzzóbbak lehetünk a másik fél számára.

Tudományosan igazolt tény, hogy az első randin elég 3 másodperc ahhoz, hogy az ember eldöntse szimpatikus-e számára a másik fél.

Ha egy kis flörtre vágynál, jó eséllyel találsz rá parnert, az iskolákban, kávézókban, bevásárlóközpontokban, az emberek azonban, a mozikban, éttermekben, színházban elzárkóznak a flörttől.

Felmérések szerint, a nők szeretnek csoportban szórakozni és csoportosan mérik fel a kínálatot, a férfiakat illetően, ezzel szemben a férfiak számára kevésbé vonzzó egy csapat hangoskodó nő. Ismerkedéskor kevésbé szeretik ezeket a nőket megkörnyékezni.

Ha randira készülönk ügyeljünk a személyes higiéniára, az ápolatlan külső és a rossz fogak ugyanis pillanatok alatt elűzik a partner szimpátiáját és vonzalmát.

A nők sokkal intenzívebben érzik az illatokat, mint a férfiak, éppen ezért sokkal vonzzóbb számukra az a férfi, aki parfümöt vagy kölnit, esetleg feromon tartalmú parfümöt visel magán a találkozók alkalmával.

Statisztikák szerint, a legfelkapottabb randihelyek között vannak az olasz éttermek.

Az első randi után 2-3 nap várhatunk a következő hívással, azonban, ha a szándékaink komolyak ne várassuk szívünk választottját 3 napnál tovább.

A szakítás előjele lehet, ha a párok már nem töltenek együtt annyi időt mint korábban, és a romantika is eltűnt a kapcsolatukból.

Ha a nők a randin babrálják a hajukat, a kezükbe eső tárgyakat, belebonyolódnak a mondandójukba, gyakran mosolyognak, és nevetnek a partnerek viccein, akkor minden bizonnyal vonzalmat és szimpátiát éreznek irányukba. 

Ha érdekel a randipartnered, mindig tartsd a szemkontaktust, ezzel ugyanis tudtára adhatod, hogy nem közömbös számodra.

Nőkre és férfiakra is jellemző, hogy a tömegközlekedés, illetve nagyobb tömegben kiválasztanak egy embert a sok közül, és fantáziálnak róla, hogy milyen ember lehet valójában és milyen lehet vele egy kapcsolatban.

Egy randin próbálj hasonlóan viselkedni, mint a partnered, mutasd ki érdeklődésed, használj hasonló gesztusokat és mimikát, de vigyázz ne utánozz le mindent.

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: pixabay.com)