Jump to content

Belelátsz a szívébe, a lelkébe

2018. 09. 07. 19:00

Átélhetünk akár több szerelmet is. A legtöbben arra vágyunk, hogy elsőre megtaláljuk igazi társunkat, és mint a mesében, örökké együtt maradunk, csak a halál választhat el egymástól.

Megadathat az, hogy valaki olyan szerencsés, hogy a gyermekkori szerelme marad igazi társa egész életében, de sokkal általánosabb, hogy több kapcsolatot is maga mögött tud az ember, mire egy mellett le tud cövekelni, és úgy érzi, megtalálta az igazit.
A szerelmek is éghetnek más hőfokon, és még a nagy szerelmek is zárulhatnak szakítással, válással. Ám ekkor sincs vége az életnek, ha újból magukra tudnak találni. Egy másik szerelemben újabb tapasztalatokkal gazdagodhatunk, talán még a telepátiát is átélhetjük. Amikor a telepátiát a szerelemben is átéli valaki (amit azelőtt sosem), akkor elgondolkodik, hogy az előző szerelmek vajon nem voltak is igaziak?

A szerelmünkkel váltott közvetlen kommunikáció direkt, amely során üzenetet küldünk és választ, vagy reakciót várunk/kapunk. Még a telefonon történő kommunikáció is ehhez hasonló, ha írunk, ha beszélünk párunkkal. Akivel azonban teljesen egy hullámhosszra kerülünk, az egészen más jellegű kapcsolatra utal. Telepátiát nemcsak a párkapcsolatunkban tapasztalhatunk meg, ám ha ez a jelenség a szerelem mellé társul, arra enged következtetni, hogy ez az igazi.

A telepátiás kapcsolat olyan kommunikáció két ember között, amikor a távolság ellenére, minden szóváltás nélkül tudnak a másik felé sugározni és jeleket befogni. Telepatikusan kommunikálni nemcsak a szerelmesek tudnak, hanem bárki, aki egy másik személlyel kölcsönösen egymásra tud hangolódni. Ha ezt a szerelmesek megtapasztalják egymás között, az tovább erősítheti a kapcsolatot.

Sok párkapcsolatban élő elmondhatja magáról, hogy szavak nélkül is értik egymást, hiszen ismeri a másik rezdülését, mozzanatát, tudja, hogy épp mi zajlik le benne. Az együtt élés során pláne megszilárdulnak ezek az ismeretek, de már egy kapcsolat elején igyekszünk kitalálni, hogy vajon mit érez a párunk. Ha rá tudunk hangolódni a társunkra, akkor is érezzük hangulatát és gondolatait, ha nem is mondja.
Még csak nem is kell, hogy a közelünkben legyen, hogy ráérezzünk, valami megváltozott. Lehet egy jó vagy épp kellemetlen érzés, amely eluralkodik bennünk, és tudjuk, hogy valami történt a társunkkal. Akkor is megérezhetjük ezt, ha egészen távol vagyunk egymástól. A szerelmesek tényleg tudják ennyire fogni egymás rezgéseit.

Történt már veled olyan, hogy épp a telefonodért nyúltál amiatt, hogy a szerelmedet felhívd, vagy írj neki, és abban a pillanatban, amikor erre gondoltál, a szerelmed felhívott/írt? Különleges kapcsolatban vagytok. Nemcsak szerelem ez, hanem igazi egy hullámhosszon vagytok. Egyszerre gondoltok ugyanarra, ugyanazt mondjátok, egy időben gondoltok a másikra.

A telepátiás üzenetek megkönnyíthetik a kommunikációt, és még különlegesebbé teszik a szerelmet. Ha ilyen kapcsolatot élsz meg a pároddal, légy rá büszke, mert különleges, és azt jelzi, hogy igazán megtaláltátok egymást.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)