Jump to content

Egy kávé a leendővel? Miért ne!

2019. 08. 08. 19:00

Az ismerkedés a mai világban egyszerű, mégis bonyolult. Habár az internet segíthet a megadott paraméterek szerinti keresésben, a megfelelő személy megtalálása még így is sok randiba és időbe kerülhet.

A levélváltások az online társkeresés alapját jelentik. Sok esetben ezt a státuszt csak akkor viszik magasabb szinte, ha mindkét oldalról szimpátia és/vagy kíváncsiság érvényesül. A levélváltások után következhet a telefonálás, de az mindenképp bizalmi lehetőség, hiszen a felek kiadják egymásnak telefonszámukat. Ezt a lépést talán ki is lehet hagyni, de sokan még a személyes találkozó előtt szeretnének meggyőződni a másik hangjáról, mert az árulkodó lehet.

Ha még a telefonos beszélgetés is növeli a szimpátiát, akkor egyenes az út a személyes találkozóig. Már csak az a kérdés, hogy azt mikorra tegyétek?

A legfontosabb egy olyan időpont megtalálása, amely mindkét fél számára megfelelő lehet, ám a munka és egyéb tevékenységek mellé nehéz beilleszteni egy olyan randevút, ami akár kudarccal is végződhet. Naná, hogy nem így kell hozzáállni az első találkozáshoz, de aki már több kudarcot megélt, talán már egyre kevésbé táplál illúziókat.

Mit szólnál, ha reggelid mellé szerveznétek az első találkozást? Elsőre talán meglepőnek és idegennek is tűnik, de jó is kisülhet belőle. Legrosszabb esetben munkába menet előtt találkozol egy „ismerős” idegennel, akivel elfogyaszthatod a reggeli kávét, a reggelit. Beszélgettek egyet, és ha a szimpátia szerte foszlik, nem éreztek a másikban semmi olyan, ami miatt érdemes lenne tovább folytatni, legalább teli pocakkal indultok mindketten munkába.

Még jobb, ha a reggeli randevú ideje alatt nemcsak jól laktok, de még jobban megismeritek egymást, és elnyeritek egymás tetszését.

A jó reggeli randi kihathat az egész napodra. Egy jó randi nem garantálja a folytatást, de mégis visszanyerhetjük az emberekbe vetett hitünket. Ha nem úgy alakul a randi, mint vártuk, akkor pedig rövidre lehet zárni a randit és a reggelit. Nyomós indok lehet a munkába való sietés.

Reggel ráadásul még nem hat ránk annyi információ, annyi különféle hatás, így tisztábban tudunk gondolkodni is.

Egy reggelre szervezett randevú esetében nem kell túlgondolni egyik fél részéről sem az első találkozást. A reggeli órák nem alkalmasak a fényűző éttermi randevúhoz, így egy kedves kávézóban eltöltött beszélgetés talán jobban képes oldani a felekben lévő feszültséget is, így egy lazább beszélgetésbe, ismerkedésbe torkollhat a randevú.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)