Jump to content

Téli álom helyett randizások

2020. 01. 13. 19:00

A tavasz a szerelem időszaka, legalábbis ezt szoktuk mondani, azonban szerelem bárhol és bármikor szövődhet.

Ki ne várná már azt, hogy a természet újból életre keljen. Vegetációjából feléledve kizöldül, kivirágzik a természet, az állatok is a pártalálásra, a nászra készülnek. Az emberekben is beindít valamit a tavasz. Boldogabbá válhatunk, hogy a hőmérséklet kellemesebb, csicseregnek a madarak és kellemes érzés járhatja át a lelkünket.

Mégsem csak a tavasz az, amikor beindulnak a párkereső, fészekrakó ösztöneink. Az egyedülállók egy része tapasztalja, hogy milyen nehézségekkel jár az ideális társ megtalálása. Addig, amíg eljutunk odáig, hogy amellett legyünk, akivel kölcsönös érzelmek és mindenben való egyezést tapasztalunk, több ismerkedést kell lebonyolítanunk. Másoknál ez sokkal gördülékenyebben megy és boldogan élnek szerelmükkel.

Aki még keresi élete társát, vagy a sorsra bízza magát, és nem megy annak elébe, vagy pedig megfog minden lehetőséget és él vele. Ilyen az online társkeresés is, amelynek ugyan megvan az árnyoldala is, de így sokan érzik azt, hogy legalább tesznek azért, hogy alakítsák a magánéletüket.

Ha hiszitek, ha nem az online társkeresésnek számos sikertörténet köszönhető. Jól működő kapcsolatok és házasságok kötődnek annak köszönhetően, hogy az interneten ismerkedünk. A párkereső oldalakra való jelentkezés nemcsak tavasszal indul be. A tél legalább olyan nagy intenzitással hajszolja bele az egyedülállókat a társkeresésbe, mint a hormonbeindító tavasz.

A tél a bekuckózás időszaka is. Nemcsak tévézéssel és olvasással lehet elütni az időt, hanem a társkereséssel is. A jelenkori világunkban már teljesen megszokott, hogy online intézzük el számos teendőnket. Télen amúgy is megcsappan a kedvünk arra, hogy a jó meleg otthonunkból kimozduljunk. Talán még arra is kisebb a kedv, hogy társaságba menjünk, kimozduljunk akkor, ha szórakozni hívnak. A tél az az évszak, amely megnövelheti az online társkeresőfelületek forgalmát.

Még nagyobb lehetett a dömping az ünnepek ideje alatt. Ha nem is rémiszti meg az éppen szinglit annak gondolata, hogy egyedül van, a karácsonykor látott eljegyzési fotók, a boldog, turbékoló párok látványa akkor is érzékenyen érintheti. Ilyenkor rossz lehet szingliként jelen lenni családi alkalmakon. Ki szeret egyedül szilveszterezni? És még ha karácsonykor, szilveszterkor nem büszkélkedhet komolyodó párkapcsolattal, de mindenképp jót tehet a léleknek, ha a technika segítségével rátalál az internet segítségével egy-egy értékes emberre.

A téli időszak tehát több egyedülállót motivál arra, hogy ismerkedésre szánják az idejüket. Ki tudja? Lehet, hogy már tavaszra módosul a szingli státusz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)