Jump to content

Elbizonytalanít a biztos jel

2020. 06. 01. 19:00

Életünk és kapcsolataink nem mindig olyan egyértelműek és kiszámíthatók, mint azok számára, akik már fiatalon egymásra találnak és az akkori nagy boldogságot egész életükben tartani tudják.

A legtöbben úgy képzeljük el felnőtt életünket, hogy fiatalon megtaláljuk a szerelmünket, akivel attól fogva nagy boldogságban éljük le az életünket. Aztán az élet megmutatja, hogy mit is tervez velünk. Van, akinek ez tényleg sikerül, másoknak sokkal rögösebb ez az út.

A félresikerült kapcsolatok, a csalódások elbizonytalaníthatják az embert, és talán már akkor sem vesz észre jeleket, amikor kellene. Ha úgy érzed, hogy végre találtál egy olyan embert magad mellé, akit teljes szívedből szeretsz, de abban bizonytalan vagy, hogy a másik mit érez irántad, akkor figyelj bizonyos jelekre, amelyek megmutatják.

Egy jó kapcsolat alapja a szerelem megléte, mellette a vonzalom és a testiség is nagy szerepet kap, de nem felejthetjük ki a mély érzelmeket sem. Amelyik kapcsolatban ezek megvannak, úgy boldog közös életet remélhetünk.

A mély érzelmi kapcsolat biztosítja azt, hogy keressük egymás társaságát, és ne kacsingassunk félre a kapcsolatból. Ha bizonytalan lennél abban, hogy párod hogyan érez irántad, kialakult-e a mély érzelmi viszony, akkor figyeld meg azt, hogy keresi-e a kegyeidet? Azt veszed észre, hogy nemcsak tudja, hogy mit szeretsz, mit kedvelsz, de azért még tesz is, hogy megörvendeztessen?

Nyíltan és őszintén beszél veled mindenről. Nemcsak a szerelmednek érzed, hanem a barátodnak is. Kimondja neked minden titkát magából, és ezáltal vállalja azt is, hogy sebezhetővé válik?

Megérti a gondjaidat, még ha máshogy nem is tud neked segíteni, mint hogy meghallgat téged? Megpróbál megnyugtatni, és azzal vigasztal, hogy melletted van és közösen átvészelitek a nehézségeket?

A nagy szerelem sem jelenti azt, hogy nincs köztetek vita, félreértés, sértődés, de mindennek ellenére tisztel, és türelmes veled még akkor is, ha netalán te voltál a ludat abban, hogy a kényelmetlen helyzet kialakult?

Nem luxusékszerrel, és nem is drága autóval fejezi ki odafigyelését és szeretetét, de azon igyekszik, hogy apró figyelmességgel meglepjen csak úgy, spontán?

Gratulálunk, igazán szerető társra találtál, aki azt keresi, hogyan lenne neked jó, de akkor igazán szép ez a történet, ha ezt te is megteszed érte.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)