Jump to content

Színjáték nélkül

2020. 06. 04. 19:00

Te kinek élsz? Magadnak vagy a külvilágnak? Ha a válaszod egyértelműen az, hogy magadnak és magadért élsz, az a helyes.

Mégis vannak körülöttünk annyian olyanok, akik megtévesztik a környezetüket. Külső szemlélőként azt hihetnénk, hogy minden rendben van a magánéletében. Boldog családban él, ahol a szeretett mellett a kiegyensúlyozottság dominál. A valóság azonban lehet nagyon más. Sokan vannak ugyanis, akiknek kapcsolata koránt sem olyan fényes, mint amit kifelé igyekeznek megmutatni.

Egy kapcsolat kezdetén még teljesen természetes, ha a párok tagjai megpróbálják egymást lenyűgözni. A randevúkon is sok múlik, de a gyertyafényes vacsorák idejét nem lehet a mindennapokban is tartani egy életen át. Természetesen nem is kell, de a kifelé való boldogság megjátszása is nagy hazugság. Nem is másoknak az, hanem magunkat csapjuk be igazán.

Az igazán mély és őszinte kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, amelyeket nem az egymás iránt érzett szeretet megingása vált ki, hanem külső események befolyásolhatják az életünket és ezáltal a hangulatunkat is. A jó párkapcsolatot megélők azonban ezeket a nehézségeket is együtt oldják meg és az örömök is ugyanolyan közösek.

A hosszú és boldog párkapcsolat titka nem az, hogy színitanodás szereplőkként a külvilágnak bemutassuk milyen nagy a boldogságunk, majd ezt követően otthon már nem tudunk egymással semmiről beszélni, sőt nem is akarunk. Az igazán meghitt kapcsolatokban több éves együttlét után is hatalmas értéke van az otthoni közös pizzázásnak, kerti sütésnek, főzésnek, egy sorozat megnézésének.

Nincs is annál jobb, mint amikor párunkkal eldöntjük, hogy pihenős, ágyban fekvős, ki nem mozdulós napot vagy délutánt iktatunk be. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy az, aki a párunk, imádjuk és örülünk annak, hogy végre együtt tudjuk mindezt megtenni. Nem kín és nem is nyűg, ha párunkkal akár több napot kell együtt lennünk, mint ahogy azt is imádjunk, hogy összebújhatunk.

Nem a másnak való megfelelést és színjátékot jelenti, ha reggelente első dolgunk a párunk megölelése, a csókváltás, a közös kávézás, reggeli elfogyasztása. Ilyenkor szeretnénk, ha ezek a pillanatok örökké tartanának és nem arra koncentrálunk, hogy minél hamarabb érjen véget.

Nemcsak a reggeli indítás fontos, hanem nap végén is szükségünk van a párunk közelségére, ezért az összebújós tévézést igényeljük.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)