Jump to content

Randi talpig díszben vagy anélkül

2020. 11. 18. 19:00

A szerelmet kereshetjük direktben és rábízhatjuk magunkat a sorsra is. Ha az első kategóriába tartozol, akkor bizonyára az internetet is használod az ismerkedéshez.

Az teljesen mindegy, hogy a telefon vagy számítógép közelében milyen öltözékben vagyunk, az ismerkedés a kitöltött adatlap, a feltöltött fotók segítségével és a kapcsolatfelvétellel indul, vagyis nem látjuk a másikat teljes valójában. Így tehát az is teljesen mindegy, ha épp kócos hajjal, az ágyból épp kikelve mustráljuk a telefont. Azonban amikor élesre kezd fordulni az ismerkedés, akkor azon vesszük észre magunkat, hogy egyre többet akarunk.

 

Nem elég az írás

Az internetes ismerkedés szépsége és titokzatossága abban rejlik, hogy elképzelünk egy személyiséget az adatlap mögé. A levelezgetések alatt képzelünk magunknak egy hangot, egy arcot. De ennél több kell. Bizonyosságot szeretnénk arról, hogy az a személy a másik oldalon az, akinek mondja magát. Hallani szeretnénk a hangját. Kinél hamarabb, kinél később, de eljön az az átmeneti pont, hogy a hang is érdekel, mert bizony az is megerősíthet, hogy merre haladjon az ismerkedés.

Amikor már a hang sem elég

Ha minden a legnagyobb rendben zajlik és tartjuk a fokozatosságot, akkor a telefonálás sem elégíti ki a kíváncsiságunkat, így a személyes találkozás gondolata is megfogalmazódik bennünk. A már elképzelt és a fotókon látott személyt várjuk. A várva várt randevútól várjuk azt az áttörő érzést, hogy valamerre jut a kapcsolat. Vagy megy tovább és mélyül, vagy épp meggyőződünk arról, hogy semmi dolgunk sincs egymással.

 

Mit vegyek fel?

Az első találkozás mérvadó és nagyon fontos, mert nagyban befolyásolja a kapcsolat alakulását. Sok összetevős ez, szeretnénk magunkból a legjobbat megmutatni, mind személyiségben, mind kinézetben. Gondosan megtervezzük, hogy mit fogunk aznap viselni. Vajon a nők részéről jó döntés a smink? Ha nem esünk túlzásba, ízléses, bizonyára tetszetős lehet a másik fél számára, de ha a magunk természetességében mutatjuk meg magunkat, az is jó döntés. A smink alatti énünk ugyanis egy kicsit mást mutat. Ha ezt fel merjük vállalni az első találkozás során, sőt még sikert is aratunk vele, akkor nyert ügyünk van.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)