Jump to content

Tedd magad még vonzóbbá párod számára

2021. 05. 17. 19:00

Kanyargós és göröngyös út vezetett addig, amíg végre azt tudod kijelenteni, hogy jó helyen vagy a párod mellett?

Többféle oka lehet annak, hogy előző kapcsolataidban nem találtad meg önmagadat, a közös hangot, amely végül a szakításig sodort. Az okok között szerepelhet az is, hogy nem rendelkeztél olyan tulajdonságokkal, amelyek a férfiak számára vonzók.

 

Valami kell, amivel megfogtad a párodat. Az egyik fontos tényező mindenképp a kinézet, de ez tudjuk jól, hogy önmagában sosem elég. Még akkor sem, ha nagyon mutatós az ember lánya. Ahhoz, hogy a randizás után kapcsolat szülessen, valamint azt életbe lehessen tartani, szükséges néhány plusz, ami nem árt, ha megvan benned.

Tervezgetés helyett

Óhatatlan, hogy ne tervezz. Sőt, az szükséges is, azonban ha ebbe az állandó latolgatásba beleférkőzik a spontaneitás, az olyan újat tudsz mutatni párodnak, amivel nemcsak meglepheted, de bizony fel is turbózhatod a szerelmeteket.

Meghagyod a teret

Sokan ott rontják el, hogy párkapcsolatban élve piócaként rászívják magukat a párjukra, és nem hagynak kis szabadságot, kimenőt párjuknak. Ha te más szeretnél lenni, akkor nemcsak a párodat hagyod szabadabban élni, de te magad is igényt tartasz arra, hogy legyen idő saját magadra, barátaidra, hobbidra.

Változatlanul

Egy kapcsolatban a kompromisszum és az alkalmazkodás nagy segítséget jelent a konfliktusok elkerülésében. Óhatatlanul hatnak egymásra a felek, de ne akard a magad képére formálni és azt se hagyd, hogy ő tegye ezt veled.

 

Külső tuning

Az egy dolog, hogy a külsőd az egyik tényező, amellyel megfoghattad a párodat, de ne gondold úgy, hogy ez örökké tart. Attól, mert a kinézeteddel megfogtad, még ügyelni kell arra, hogy fent tudd tartani az érdeklődését. Egy csinos ruha, egy szexi fehérnemű, új frizura is fokozhatja az érdeklődést. Ez a szexualitásra is nagyon jó hatással lehet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)