Jump to content

Okok, amelyek nem engedik a kapcsolatot

2021. 06. 22. 19:00

Szép volt, jó volt a szingli lét, de most már ideje lenne egy kapcsolatban találni magad? Elgondolkodtál azon is, hogy miért nem találkoztál még a számodra ideális emberrel?

Lehetséges, hogy találkoztál már vele, csak valamivel elriasztottad magad mellől? Netalán sorra úgy érzed, hogy bármilyen férfivel ismerkedsz, egy mellett sem tudsz lecövekelni?

Mielőtt mindig másban keresnéd a hibát, kicsit érdemes magadba fordulni és átgondolni, hogy nem veled, a te viselkedéseddel van-e a gond? Egyes tipikus női viselkedésformák riasztják a férfiakat. Nem lehetetlen így sem a pártalálás, de ha kicsit kritikusan nézel magadra, akkor rátalálhatsz néhány olyan idegesítő viselkedésre, amely a saját környezetedben élők számára is bosszantó lehet.

 

Nincs te vagy én, csakis mi

Szép a szerelem, de a tartósság érdekében arra is szükség van, hogy szabadságot engedjünk magunknak és a másik félnek is a kapcsolatban. A stabil alapokon nyugvó, bizalomra épülő szerelemben nem is kérdéses, hogy olykor igény tartanak a felek egyedüli, vagy baráttal töltött időre. Akár több napról is szó lehet anélkül, hogy bárki féltékenykedne, rosszat feltételezne a másikról. Tudsz te így gondolkodni?

Állandó elégedetlenség

A legnagyobb hiba természetesen az, ha saját magaddal nem vagy kibékülve. Persze, hogy így mással sem nagyon tudsz megbarátkozni. Ha mindenre ez a negatív gondolat ül ki, az akkor is megrontja a kapcsolatot, ha amúgy jól is működhetne.

Senkinek sem kötelessége, hogy állandóan bizonyítson neked. A folytonos elégedetlenség magaddal és a világgal biztos nem segíti az életedet.

 

Ne szobrászkodj!

Tény, hogy a párok alkalmazkodnak egymáshoz, de azt senkitől sem várhatod el, hogy teljesen megváltozzon. Ahogy te is zokon vennéd, ha valaki azt várná tőled, hogy csak azért szabadulj meg a hosszú hajadtól, mert neki a rövid hajú nők tetszenek. A személyiséget nem lehet kényed-kedved szerint formálni, ezért meg se kísérelj valakit a saját tetszésed szerint formálni.

Túlgondolás

Női sajátosság, hogy a bizonytalanságot a nők túlagyalással kombinálják, ami nem könnyíti meg a helyzetet. Senki sem láthat bele a fejedbe. Ha a kommunikáció nem egyenes és nyitott, akkor elbeszélhettek egymás mellett és az ismerkedés, a kapcsolat is rossz irányba tart.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)