Jump to content

Neked vajon mit jelentett?

2021. 07. 27. 19:00

Az egyedüllét bármennyire nem azonos a magánnyal, attól még vágyhatunk arra, hogy valaki szeressen, valakit szerethessünk. Ennek érdekében pedig az ismerkedéstől sem zárkózunk el.

Te is nyitott vagy arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg? Itt a nyár, a lehetőségek most kínálják magukat. Aztán találkozol valakivel. Véletlenül. Nem megszervezett randevú keretén belül. És ez olyan isteni rendezésnek tűnik számodra. Aztán még inkább elvarázsol az, hogy a találkozás kellemes beszélgetéssé alakul.

Olyanná, amely magával ragad, elvarázsol. Valószínűleg a másik személyt is, mert nem engedi, hogy ez a folyamat elvesszen, ezért elkéri a telefonszámodat, megkeres a közösségi oldalon, így egyszerre több lehetőség is rendelkezésetekre áll, hogy tartsátok a kapcsolatot. Ez izgalmas és a szívednek jóleső állapot. Aztán újabb randi, még mélyebb beszélgetések és teljesen elvarázsoljátok egymást. Megvan a testi és lelki vonzalom, amely a szexualitásban még inkább megnyilvánul. Egyszóval minden úgy alakul, ahogy azt elképzelted. Mintha egy csodavilágba csöppentél volna, amelyről egészen eddig csak hallottál, de sosem tapasztaltad. Azt hiszed, hogy ez örökké így marad, vagy legalábbis bízol benne. Aztán eltelik egy nap, egy hét és ritkulnak az üzenetek.

Mi történt? Kénytelen vagy arra gondolni, hogy csak te képzeltél az egész eddigi történések mögé túl sokat? Túl sokat adtál neki és túl hirtelen? Ő csak ezt akarta és ennyit? Tettél valami olyasmit, ami nem tetszett, amivel elijesztetted?

Leginkább magunkat hibáztatjuk ilyenkor. Egy ilyen esetet is nehéz megemészteni, elfogadni a történteket, de ha többször is megtörténik, akkor már tényleg azt gondoljuk, hogy a mi hibánk. Túl hamar megkedvelünk valakit, aki kicsit is kedves hozzánk.

Hallgass a vészcsengőidre!

Mindenkinek vannak megérzései. Ha már többször megégetted magad ismerkedés során, a jó kezdet után nem maradt semmi csak a jó éjszaka, a kellemes randevú emléke, akkor bizony gyorsan beindul nálad a kötődés. Ám talán valami odabent megszólalt már benned, amit eddig mindig elnyomtál magadban, mert hinni akarsz embereknek, hinni akarsz a szerelemben, a kémiában és a nagy Ő eszményében. Mégis, ha ilyen negatív megérzéseid vannak valakivel kapcsolatosan, igenis legyél sokkal óvatosabb. Haladj kisebb és lassabb lépésekkel, hogy megbizonyosodhass a másik szándékáról. Aki idő előtt kifordul az ismerkedési fázisban, azt jelenti, hogy a szűrőd jól működik.

 

A szex, ami nem minden

Őrületes éjszakát éltetek meg együtt? Hajlamosak vagyunk ezt azonnal tovább is gondolni. Ha az a fajta vagy, aki nem tudod leállítani a képzeletedet és már gondolatban a szüleidnek is bemutattad és az esküvőt tervezed, sürgősen állíts le az agyad. Ne gondold túl, ne tervezd túl. Ha neked jó volt, esély van arra is, hogy a másik is hasonlóan élte meg, de ez még nem azonos a szerelemmel. Persze, szívesen gondol vissza az ember a lepedőakrobata mozdulatokra, de lehetséges, hogy csak egyetlenegy csodás alaklom volt. Igyekezz úgy kezelni, hogy ez csak egy jó éjszaka volt. Hagyd, hogy kiforrja a jövőt. Keresni fog? Akar még veled találkozni? Lehetséges, hogy ez csak ennyi volt még akkor is, ha volt benne érzelem.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)