Jump to content

Másképp, mint a legelején

2021. 11. 17. 19:00

A szerelem az élet legcsodálatosabb ajándéka, amit megélhetünk. Ha szerencsések vagyunk, akár többféle szerelmet is megtapasztalhatunk.

Boldogság, ha megtaláljuk azt az embert, aki mellett nincsenek bennünk kétséget: ez bizony a szerelem. Egymást követik a randevúk, egyre csak arról bizonyosodunk meg, hogy keresni valónk van egymás mellett. Telnek a napok és egyre egyértelműbb, hogy egy kapcsolat születik. Amikor kimondjuk, hogy egy párrá lettünk, még nagyobb horderejűvé válnak az együtt töltött napok. A rózsaszín köd leereszkedik a szemekre és a világ csodaszéppé válik.

Életkortól, tapasztalattól, elszántságtól, lehetőségektől és még sok minden mástól is függ az, hogy a párkapcsolat mennyire mélyül el. Egy biztos, hogy néhány hét vagy hónap múlva egészen természetesnek vesszük, hogy a párunk mellettünk van. Máshogy élünk és mutatjuk magunkat néhány hónap elteltével, mint a randizgatások időszakában.

Saját vélemény

A kapcsolat kialakulásának reményében, egymás igazi megismerésének érdekében igyekszünk a másik kedvére tenni. Amikor a szerelem mélyül és már egy párt alkotunk, akkor a lehető legmegbízhatóbb alapokra kell építkezni. Ezt jelenti az őszinteség is. Egyszerűen szükséges elmondani azt, ami a gondolatunkban van még akkor is, ha az nem egyezik a párunkéval.

Megmutatjuk az igazi arcunkat

Habár a randik idején a legjobb formánkat akarjuk mutatni, azért reggelente mégsem sminkben kelünk. Bizony kócos lehet a hajunk, gyűrött az arcunk és a smink csak később, komoly munkával kerül ránk.

Az élet másik oldala

Azért, mert két ember szereti egymást, még lennie kell életüknek. A családtagjaink és a barátaink már jóval a szerelem előtt a részünk volt, így még ha kicsit el is engedtük őket, vissza kell találni hozzájuk. Ezt a kötődést semelyik szerelemünk nem veheti el tőlünk és mi sem követelhetjük meg ezt.

 

Tiszta játék

Ha tartós és komoly kapcsolatra vágyunk, akkor ne engedjük meg magunknak a játszmákat. Őszinteség, hűség, nyitottság, kellemes beszélgetések, közös jövő tervezése legyen az, ami egyre csak mélyíti a kapcsolatot.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)