Jump to content

Kapcsolatra készen állsz? Te csak azt hiszed

2022. 03. 16. 19:00

A szakítás fájdalmas. Akkor is, ha te kezdeményezted, te akartad. Akkor is, ha tudod, hogy ez volt a járható út és akkor is, ha félsz az egyedülléttől.

Átmeneti megkönnyebbülést ad, ha egy rossz, lapos kapcsolatból a szinglik világában találod magad. Élvezed, hogy nem kell alkalmazkodni senkihez, hogy nem kerülgetitek kényelmetlenül egymást, nincsenek veszekedések, számonkérések. Ám egyszer ennek az időszaknak is elmúlik a varázsa és a szingliség már kezdi elveszíteni szépségfaktorát.

Mindannyian vágyunk társra. Akkor is, ha többször megégettük magunkat. Te is úgy érzed, hogy itt az ideje belevetni magad az ismerkedésbe?

Elérkezett az idő, hogy egy megszenvedett szakítás után, a talpra állás jeleként megengedd magadnak, hogy valaki rád találjon. Vágysz arra, hogy valakihez hozzábújhass, megbeszélhesd a napi dolgokat, tervezhess. Ez a vágy egyre erősebben él benned és beleveted a randizgatásokba. Nem sikerül sem az első, sem a második annak ellenére, hogy te nyitott vagy és kész, vagy akár kompromisszumokat is kötni?

Ne a kompromisszumot keresd és ne nézz el mindent, még olyat is, ami nem tetszik, hanem inkább adj magadnak időt. Bármennyire is szeretnéd már megtalálni azt, akivel megoszthatod az életedet, görcsösen ragaszkodva nem fog működni. Ha találsz is valakit, de nem vagy biztos a választásodban, az hosszú távon nem kivitelezhető. Akkor inkább adj magadnak még időt. Arra is, hogy beengedd a számodra megfelelő embert és arra is, hogy magadon dolgozz.

Amíg nem találod a társadat, használd ki az időt arra, hogy magadat megismerd és csiszolj itt-ott, ahol kell. Az egyedüllét arra is jó, hogy jobban megismerd önmagad. Ezután következhet az, hogy megszereted magadat már csak azért is, mert ha te nem teszed, mástól miért várnád el?

Úgy érzed, hogy kész vagy a kapcsolatra és az ismerkedésre? Igen, ez lehet, de ne engedj be akárkit az életedbe. Higgy a megérzéseidben és annak is, amit egy randevú során látsz, érzel. Ha már a legelején úgy érzed, hogy valami nem stimmel a másikkal, hát ne is erőltesd.

A kapcsolatba a szexualitás is beletartozik. Egy hosszabb, romantikától mentes időszak után sem az a megoldás, hogy belevesd magad valakinek a karjába annak ellenére, hogy különösebben nem vonzódsz hozzá. Ha mégis az első randi után egy ágyban ébredtek egy nagyon jó éjszaka után, akkor sem biztos, hogy ez a kapcsolat kezdetét jelenti. Sőt, lehet, hogy megmarad egy kellemes egyéjszakás kalandként.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay, Pexels)