Jump to content

Randi után szingliként

2022. 03. 29. 19:00

Várod a hívását, vagy legalább valami apró jelet, amely arra utal, hogy neki is olyan jó volt a randi, mint neked, de mégsem jelentkezik. Mit csinálj?

El tudnád magad képzelni mellette hosszabb távon? Téged teljesen levett a lábadról a legutóbbi találkozásotokkor? Úgy érzed, hogy ebből valami nagyon jó is kisülhetne? Te jól érezted magad vele együtt és úgy gondolod, hogy ő is veled? Éppen ezért van az, hogy úgy várod tőle a telefonhívást vagy az üzenetet, mint egy kisgyerek a karácsonyt. De mi van akkor, ha mégsem jelentkezik?

Sokféle verziója a lehet annak, ha a randipartnered nem hív azonnal: például szándékosan várakoztat, hogy egy kicsit húzza az agyad vagy épp valami miatt elbizonytalanodott és keresi magában a megoldást. Azt nem tudhatod pontosan, hogy más fejében és lelkében mi zajlik, éppen ezért magaddal kell foglalkoznod. Azonban el is ronthatod, ha nem úgy cselekszel, ahogy kell. Például azzal, hogy…

„Zaklatod”

Nos, nem a szó szoros értelmében, de mégiscsak idegesíted azzal, hogy te jelentkezel nála és nem várod meg, hogy ez fordítva történjen. A férfiak szeretik, ha ők kezdeményezhetnek egy kapcsolatban, és furán veszi ki magát, ha az első randevú után a nő jelentkezik újból. Hagyd meg neki ezt az örömöt. Igen, nehéz kivárni, de add meg neki a szabad választás jogát és érzését.

Éld az életed

Az rendben van, hogy jól sikerült a randi, de amíg várod a jelentkezését, ne kattanj be. Keress magadnak elfoglaltságokat, amelyek elterelik a figyelmedet a várakozásról. Próbáld semlegesen kezelni a kialakult helyzetet. Azaz éld ugyanúgy az életed, mint azelőtt és kezeld úgy, hogy mindennek oka van. Ha valaki akar téged, jelentkezni is fog, még ha nem is azonnal. ha pedig mégsem így alakul, akkor el kell fogadni, hogy nem ő a te párod.

 

Ne büntesd magad

Nem tudhatod, hogy egy-egy ember mögött milyen történet lapul. Még ha jól is sikerült a randevú és úgy gondoltad, hogy mindez kölcsönös volt, ám a partner felszívódik, az nagyon rossz érzés. Ugyanakkor más életét nem élheted, más fejével nem gondolkodhatsz, így azt sem tudhatod, hogy milyen múltja van. He nem vagy nem azonnal nem jelentkezik nálad, azt ne vedd magadra. Lehet, hogy tényleg nem tetszettél neki annyira, hogy kapcsolatot létesítsen veled, de egészen más ok is húzódhat mögötte.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)