Jump to content

Tavaszi randiötletek

2022. 04. 21. 19:00

Itt a tavasz és nemcsak a növények pattannak szárba, hanem a szerelem is szárnyra kap. Randizz a természetben!

Az ismerkedésnek, a szerelemnek senki és semmi nem szab határt, de valljuk be őszintén, hogy tavasszal még a randevúk megszervezése is könnyebb. Egyértelműen vonz a természet, a szabadság. Akár az első találkozást is lehet a szabadba tervezni.

 

A jó időt mindenképp érdemes bevonni a randiba. A természet közelsége meghittséget nyújt, kár lenne nem kihasználni annak minden előnyét. Első randevú helyszíne egy park is lehet. Habár snassznak tűnik a közös séta, de mégis nagyon illik a szerelmes pillanatokhoz a most rügyező, virágba boruló természet látványa. Közben megehettek egy fagyit, leülhettek kávézni, teázni, vagy akár ebédelni is.

Mindenhol találni lehet olyan helyet, ahová ki lehet ülni, akár a fűbe. Készüljetek úgy, hogy valahová letelepedtek és piknikeztek. Természetesen ez némi előre látást igényel, mert üres kosárral nem lehet mit kezdeni. Vigyetek magatokkal egy kosarat tele minden jóval.

Ha van egy tó vagy folyó, akkor ne hagyjátok ki a sétát. A vizet nézni, merengeni, beszélgetni igencsak

Van, akinek meredek ötletnek tűnhet egy közös kerékpározás, de ha ismeritek már egymást annyira, hogy mindez belefér, akkor miért ne? A közös mozgás öröme még a találkozást is emlékezetesebbé teszi.

Fedezzétek fel közösen a helyi nevezetességeket. Ha nem egy településen éltek, akkor a keressetek fel az interneten olyat, amit érdemes megnézni. Lehet, hogy épp van valamilyen szabadtéri rendezvény? Járjatok utána és ha találtok valami jót, akkor randihelyszínnek is tökéletes lehet.

Az első randit sokan olyan helyekre szervezik, ahol többen vannak. Egy kiülős kávézó pont jó lehet. Könnyedén el lehet vegyülni.

Fedezzétek fel az egyik hazai állatkertet. Nemcsak jó szórakozásnak ígérkezik, de az ott való séta közben több mindent megtudhattok egymásról, mindezt felszabadult formában.

A fürdő, mint az első találkozás helyszíne sokak számára nem vonzó. Azonban, ha már többször találkoztatok és minden jól alakul, akkor szuper közös programmá válhat egy kis pancsolás.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)