Jump to content

Tudd meg, hogy mire számíthatsz a randi után

2022. 09. 28. 19:00

A szem a lélek tükre, azaz csupán az arc megfigyelésével sok minden leolvasható. És ezt a tudást akár az első randevún is bevetheted.

Nagy izgalommal készülsz az első találkozásra? Azért vagy ennyire izgatott, mert eddig minden arra utalt az előzetes beszélgetések során, hogy ígéretes az a személy, aki a másik oldalon van? Ha így van, akkor nem csoda, hogy izgulsz, de hogy már az első találkozáson kiderüljön nagyjából mit gondol rólad a randipartnered, nézd meg az arcát!

Alapvetően amúgy is mások arcának mustrálásával (tudatosan és nem tudatosan is) indítunk egy beszélgetést. Persze, amikor még csak közeledik valaki, akkor a külalakját, az öltözködési stílusát is szemügyre vesszük, de amint közel ér, biztosan az arcára, főleg a szemére fókuszálunk. Vajon az is látszik valakin már első látásra, hogy megbízható-e vagy link?

Bizony, annak vannak jelei, hogy ki mit képvisel. Ha az arcdiagnosztikában nem is vagy jártas, attól még lehetnek ezzel kapcsolatban megérzéseid. Sajnos ez utóbbi csak akkor derül ki, ha már megismered az embereket és megmutatják az igazi valójukat.

Ha kicsit tudatosabban figyeled meg a randin társad arcvonásait, akkor ezekre figyelj!:

Szemöldök

Ha a szemöldök íve magas, az nemcsak tágabbra nyitja az illető szemét, de a tiédet is nyissa fel, hogy az ilyen személyek igénylik és keresik a kalandot. A normál, nem túl íves szemöldök sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugalmasabb életmóddal párosulhat.

Ajkak

A női ajkak akkor vonzóak, ha dúsak (még ha azt rúzzsal érjük el, akkor is), de ha keskenyek, az azt jelzi, hogy az illető jobban szereti a gondolatait megtartani magának. Nemcsak nem beszédes, de még néhány szót is nehéz belőle érdemben kicsikarni arról, hogy mit gondol és érez. Ez főleg a keskeny ajkú férfiakra jellemző.

Orr és száj távolsága

Minél közelebb található az orr a szájhoz, annál hiúbb és sértődékenyebb emberről van szó. Ez a párkapcsolat alakítása során is gondot okozhat, mert mindenre túlérzékeny és mindent túl is reagál.

 

Állkapocs és homlok kapcsolata

A széles állkapocs igazán karakteressé teszi az embert, de minél szélesebb, annál biztosabb, hogy a sportokban nemcsak otthon van, hanem a szabadidejét is szívesen szenteli bármilyen mozgásnak. Ha ehhez társul a keskeny homlok, akkor még inkább ez a jellemző az illetőre.

 

Szemek állása

Minél inkább lefelé hajlik a külső szemzuga valakinek, annál jellemzőbb rá, hogy borúsan látja a világot, a mindennapokat. Ha egy hasonló típusú személlyel randizik az igazi világvége hangulatot jelenthet, de a túlságosan optimista randipartnerrel meg olyan ellentétesen gondolkodnak, hogy az jelenthet gondot a jövőben.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)