Jump to content

Már megint ajándékot kell venned? Segítünk!

2023. 02. 08. 19:00

Alig vagyunk túl a karácsonyi vásárlási lázon, már meg a Valentin-nap van a nyakunkban. Meg szeretnéd lepni a párodat, de ötleted sincs, hogy mivel? Néhány tippünk nekünk is van, hátha…

A párodat te ismered, így az igényeit és nyűgjeit is bizonyára. Valentin-napra általában olyan ajándékot szeretnénk, amely igazán örömet okoz.

Egy izgalmas illat mindig jól jöhet. Persze, ha sorban állnak a polcon a kicsomagolatlan parfümök, akkor nem jó ötlet, de ha szereti a szerelmed a férfias illatokat, akkor bátran próbálkozz új parfümmel.

Imádja a kávét vagy a teát? Keress azok között olyan különlegességet, amelyet nem fogyaszt az ember minden nap. Szerezz be hozzá új csészéket, hogy közösen tudjátok megkóstolni a különlegességet. Az ilyen hideg időszakban kimondottan jól esik és nemcsak a szerelmesek napján élvezhetitek az új ízt az új csészéből.

A Valentin-napot nem feltétlenül kell túlreagálni. Vannak, akik irtóznak ettől az átvett ünneptől. Ha azonban ennek ellenére mégiscsak a szerelmesek napját helyezed előtérbe és mégis szeretnéd meglepni a párodat, akkor aznap készíts olyan ételt, amely a kedvence. Tudod, a gyomrán keresztül…

Ha nem akarod túlbonyolítani és kiadásba bonyolódni a Valentin-nap miatt, akkor tedd az estét hangulatossá. Gyújthatsz gyertyákat, füstölőt, válassz ki egy filmet, készülj némi nasival és egy üveg borral.

Ha pedig nagy boros a párod, akkor egy új borospohárnak, egy dugóhúzónak is örülhet.

Habár még tél van és most igazán megmutatja magát ez a hideg évszak, de egy vicces, feliratos póló lehet olyan egyedi és személyre szabott, hogy szívesen fogja magán viselni.

Az otthoni nyugalom szükséges a lelkünknek. Ehhez pedig az igazán pihentető alvás is hozzásegít. Ha a párod párnája éppen cserére szorul, akkor vásárolj számára olyat, amelyik igazodik a testéhez és ezzel biztosítja a nyugodt alvást. Akár mintás, a stílusának, ízlésének megfelelő ágyneműhuzattal is megpróbálkozhatsz. Kedvenc film? Kedvenc karakter? Keresgess!

Ha nem sajnálod a pénzt és épp rátok férne egy kis kiruccanás, akkor foglalj le 1-2 napot egy wellness szállodában és élvezzétek a pihenést. Ha nem szereti a wellness programokat, akkor keress olyan szállást, amely kiváló túrázási lehetőségeket kínál. A természetben lenni gyógyír és energiát adó.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)