Jump to content

Szerelem csakis nyáron? Ugyan már!

2023. 09. 05. 19:00

Nyár, bulik, fesztiválok, zene, szerelem. Mintha kéz a kézben járók lennének, pedig nem mindig és mindegyik van együtt vagy épp nem akkor, amikor gondolnánk és számítanánk rá.

A szerelem nem akkor érkezik, amikor nagyon számítunk rá. Jellemzőbb az, hogy váratlan helyzetekben és pillanatokban érkezik. Sokan gondolják úgy, hogy nyáron van a legnagyobb esélye annak, hogy valakivel találkozzon, akivel szerelembe eshet. Ez pedig azért van, mert nyáron többet mozgunk a szabadban, sok szabadtéri programlehetőség közül választhatunk. Vagyis sok emberrel találkozunk és így annak is nagyobb az esélye, hogy megtaláljuk a szerelmet.

Csakhogy a nincs időjáráshoz kötve sem. Miért ne találhatna ránk akár ősszel?

Az őszi szerelem kibontakozásában megannyi jó lehet és most erre igyekszünk rámutatni:

  • Még vannak ősszel nyíró virágok, de az erdőt járva még színpompásabb környezetbe csöppenhetünk. Egy romantikus séta örökre az emlékezetünkbe vésheti magát. Főleg, ha az az első randevúhoz köthető.
  • Nyáron a nagy hőségre panaszkodunk, de ősszel ez megszűnik. A nap még adja éltető fényét és melegét, de már közel sem az elviselhetetlen formában. Sőt, különösen jól eshet az őszi napfürdőzés egy kellemes szabadtérre szervezett randin.
  • Az időjárásnak megfelelően érdemes öltözni ősszel, amely réteges ruházkodást jelent. Vagyis még bőven lehet arra lehetőség, hogy könnyedebb ruhákat válasszunk. Egy piknik során megszabadulhatunk a melegebb darabtól és élvezhetjük a természetet, annak minden szépségével.
  • A nyár a fesztiválozás ideje, de ősszel is rengeteg program közül választhatunk. A szezonális alkalmakat sok esetben direkt őszre időzítik, hogy az időjárás kellemesebb legyen. Tehát a randevúzást össze lehet kötni kellemes eseményekkel is.
  • Reggelente és éjszaka már bizony megmutatja magát a hűvösebb idő, de ha forró italokat készítünk, akkor nemcsak a testünket melegíthetjük fel, hanem a randi során akár a szívünket is.

Ne keseredj el, ha a nyárhoz fűzött nagy reményeid szertefoszlottak. A szerelem várat magára, de lehet, hogy ősszel rátalálsz. Ehhez persze az szükséges, hogy legyél nyitott és érdeklődő, engedj a hívásoknak, ha programokra invitálnak. Ki tudja hol és mikor bukkansz rá?!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)