Jump to content

Tegyél pontot az állandó faggatás végére

2023. 12. 10. 19:00

Hamarosan eljön a családi ünneplés mellett az olyan kérdésekkel való szembe találkozás, mint mikor nősülsz/mész már férjhez? Vagy mikor mutatsz már be egy barátnőt/barátot? Egyedülállóként bizony a családi összejövetelek lehetnek nehezek.

Még nincs is itt az új év, de te már lehet határozottan érzed magadban azt a vágyat, hogy társat szeretnél magad mellé. Ha egyedül töltöd az ünnepeket, és ez már kezd nyomasztóvá válni, akkor minden bizonnyal vágysz egy normális, szeretetteljes párkapcsolatra. Már csak azért is, mert társaslényként szeretnéd megosztani gondolataidat, érzéseidet valakivel, nem utolsó szempontként pedig végre leszállna rólad a család?

A hideg téli időszakban az emberek gyakran érzik a szorosabb kapcsolatok és társaság iránti igényüket. Az online társkeresés lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek könnyebben találjanak olyanokat, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek vagy akik szintén keresik a társaságot. Ki tudja, hogy csak egy jó beszélgetés, barátság vagy akár szerelem fejlődik ki abból?

Nos, az ünnepi időszak alkalmas lehet a párkeresésre. Ennek pedig több, más oka is lehet.

A téli hónapokban az emberek hajlamosabbak otthon maradni a hideg, csípős időjárás miatt. A bekuckózás is akkor izgalmas, ha egy meleg takaró alá nem egyedül, hanem a társaddal bújsz össze. Ha tehát párkapcsolatra vágysz, akkor lehet, hogy hamarabb rászánod magad az online társkeresésre is, hiszen az otthonod melegéből megteheted mindezt.

Az ünnepek bekapcsolnak az emberben egy gombot. Nemcsak adakozóbbá válnak, hanem mintha a szívük is kinyílna. És még ha élvezed is a szingli élet előnyeit, bizony a szíved összeszorulhat, amikor kedves, andalgó párokat látsz, akik között szinte tapintható az összhang és a mély szerelem. Nem csoda, ha te is erre vágysz. Az ünnepek szentimentálisabbá, érzékenyebbé teszik az embereket. Talán neked is az a vágyad, hogy a következő karácsonyt már ne egyedül kelljen megünnepelned.

Az rendben van, hogy az egyedüllét közel sem azonos a magánnyal, de ha már meguntad a tartós egyedüllétet, akkor újév előtt konkrétan megfogalmazhatod a vágyaidat. De hogy ne csak a sorsra bízd, vagy a véletlenre, akkor az internetes társkeresés remek lehetőséget adhat az ismerkedésre.

Habár az online térben indítod el a társkeresést, közel nem biztos, hogy ott is találod meg a párodat. Az biztos azonban, hogy ilyenkor kinyitod kicsit az elmédet és a szívedet is, így akár egy szilveszteri buliban is összefuthatsz a jövőbeli pároddal. Ha más nem, akkor teret engedsz az ismerkedésnek, ami beindítja a pozitív fordulatokat.

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)