Jump to content

Ne bízd a véletlenre a szőke herceg érkezését

2024. 04. 03. 19:00

Egy ideje szingli vagy, de már unod ezt az állapotot? Szeretnél mellé már végre valakit, ezért bele is veted magad a társkeresésébe, vagy csak várod a nagy pillanatot, hogy eléd álljon?

Eltökélted, hogy beveted magad a társkeresésébe és nem bízod ezt pusztán a véletlenre, ezért társkeresőkre is regisztráltál, valamint részt veszel számos társadalmi eseményen a szórakozás mellett az ismerkedés reményében is? Nagyon jól teszed. Úgy tűnik, hogy te igyekszel kezedbe venni az életed.

Vannak azonban visszafogottak, akik, ha fel is jelentkeznek társkereső oldalakra vagy nagyon magasra teszik a mércét és jóformán senki nem tudja azt a szintet megugrani, vagy pedig annyira félénkek, hogy még ebben a formában is megnehezíti az ismerkedést.

Valljuk be őszintén, aki volt már a társkeresés állapotában, bizony tapasztalhatta, hogy nem egyszerű. Hiába van nagyon sok hasonszőrű, egyedülálló, ha senkit sem találunk megfelelőnek, vagy megrekedünk az online ismerkedésben.

Gondod csak végig. Ha hiányzik otthonról valami, akkor azt beszerzed a boltból. Nos, a társkeresést is így kell felfogni. Hiányzik otthonról a szerelem, a társ? Jelentkezz társkereső oldalakon. Nem, szinte biztos, hogy nem fogod megtalálni az első napokban a nagy Ő-t és nem is az első felületen.

Idő kell ahhoz, hogy kiismerd az oldalak, alkalmazások felületét, a felhozatalt. Ismerd meg az alkalmazásokat, nézegess. Merj kezdeményezni, akkor is, ha már megtetted és nem kaptál semmi válaszreakciót vagy nem azt, amit te reméltél. Persze, nem a legjobb érzés, de egy ismeretlentől? Ne sokat aggódj ezeken. Kezdeményezz, merj. Ez segít az oldal megismerésében és ad egy kis önbizalmat is (persze, csak ha nem hagyod azt, hogy a visszautasítás lelombozzon).

Vedd alapul, hogy te is (és mindenki más is) az adatlapokon látottak, olvasottak alapján ítéli meg a véleményét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy hiteles adatokat ossz meg magadról és olyan fotót, hogy ha majd élőben is találkoztok, akkor azt a látványt kapja, amit a társkeresőn látott.

Ha egy ideje már élvezed a társkereső oldalak felhozatalát, már szinte „ismered” az ott jelenlévőket, de nem találtál még rá arra, akire vágysz, akkor keress más felületeket is. Nézz szét a felhozatal között. Biztosan fogsz találni szimpatikus oldalt és bátran regisztrálj ott is.

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)