Jump to content

Engedd át magad a szeretetnek!

2014. 09. 10. 18:15

A félelem nem lehet a valódi erő, és hatalom alapja. A szeretet örök. A félelmen alapuló dolgok előbb-utóbb felbomlanak.

A történelem folyamán a félelem alapú hatalmi rendszerek ugyan rengeteg emberre gyakoroltak negatív hatást, de mind elmúltak. Mivel az emberek nem tanulnak a hibáikból, újra és újra feltámadnak, de valami változás mégis elindult.

Egyre többen vágyunk egy békés világra, egy olyan világra, ahol a szeretet diktálja a törvényeket. Itt a törvény ura őszinte, nyitott szívű, megjátszásoktól mentes, szabad, és megbocsátó. Megbocsátja, ha nem végzik el a teljesíthetetlen feladatokat. Nem sértődik meg, és segíti az embereket. Nem okol más embereket a vele történő dolgokért. Minden helyzetben meglátja a jót, a tanítást, és átengedi magát a megtapasztalásnak. Lehet, hogy ebben a világban csak utópia egy ilyen vezetés, de Te magad igenis megpróbálhatsz engedelmeskedni a benned lévő szeretet parancsának.

„A valódi erő a szeretetben rejlik. Lehet, hogy nem mutatkozik meg olyan gyorsan, mert a szeretetet tanulnunk kell, de az ereje legyőzhetetlen.”

(Forrás: Arató Mónika: Lélekcsemegék / Fotó:glendamyles.com)