Jump to content

Isabelle Duvernois: Testbeszéd

2014. 10. 29. 15:46

Tudatában vagyunk-e annak, hogy kommunikációnk 70 %-át nem szavakkal, hanem gesztusainkkal, testtartásunkkal vagy a tekintetünkkel közöljük?

Himbálódzó lábunk, elkapott pillantásunk vagy lagymatag kézszorításunk nemegyszer jóval többet elmond rólunk, mint szavaink.


E gazdagon illusztrált és tanácsokban bővelkedő könyv segítségével megtanulhatjuk felismerni és értelmezni a testbeszéd minden formáját, a fejünk búbjától a lábujjunk hegyéig. Mit jelent, ha valaki elpirul, ha mellén keresztbe fonja karját, ha előredönti felsőtestét, vagy a hajára teszi kezét? Ha ezeket megtanuljuk, nem maradnak rejtve többé testbeszédünknek azok a megnyilvánulásai sem, amelyekről idáig tudomásunk sem volt.


Képesek leszünk felismerni a hazugságot vagy az ellenséges érzéseket, azt, hogyan ébresszünk szimpátiát a másikban, vagy hogyan hódítsunk. Mindezek eredményeképpen másokkal való kapcsolataink számottevően javulni fognak - személyes és szakmai területen egyaránt.


Ne felejtsük el, hogy testünk valójában nagyszerű eszköz lehet ahhoz, hogy sikereket érjünk el munkahelyünkön! Meggyőzőbbé tehet bennünket az üzleti tárgyalásokon, segíthet maximálisan kihasználni a bennünk rejlő képességeket - vagy egyszerűen csak abban, hogy jobban kommunikáljunk.

Kiadó: Saxum Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 200 Bolti ár: 2500 Ft

(Forrás:ujkonyvek.hu / Fotó:cultura.notizie.it)