Jump to content

Mutasd a tetkód, megmondom, ki vagy!

2014. 12. 11. 14:05

A tetoválás egyre divatosabb, ma már egyre többen vállalkoznak rá olyanok is, akikről nem is gondoltad volna. Nem kell ám feltétlenül motorosnak, rosszfiúnak, vagy rockernek lenni hozzá.

Fiatal vagy, vagy öreg? Nem kizáró ok! Persze, ma már könnyű dolgunk van, számtalan mintából lehet választani, így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt!

A tetoválás mestermű, önkifejező mód, rengeteg mindent elárul a viselőjéről. Szó szerint meg kell szenvedni érte.

A nők általában intimebb, a világtól elzárt részre készíttetik a tetoválást, míg a férfiak lábra, karra, mellkasra (önmegerősítés), és szeretik a vezérhím jellegüket kifejező nagy mintákat. A lapockára, hátra szánt művek mintegy külső védelmet jelentenek, akkor is üzen vele a világnak az illető, ha épp nem látja, ki nézi. A lábikrára, felső karra tetováltatók erejüket, ügyességüket, gyorsaságukat emelik ki. Ha a tetoválásod látható helyen van, nyílt, őszinte személyiség vagy. A női derékra kért tetoválások a női szenvedély kifejezőeszközei. A nyakon, farpofákon, ágyékon lévő rajzol egyértelmű szexuális üzenetek, hiszen kiemelik az intim testrészt, és titokzatosak.

Akinek sok tetoválása van, általában bensőséges viszonyban van a testével, meg van elégedve magával. Ha tetőtől talpig tetoválás borít, minden energiád a bőrödre, és az izmaidra fordítod.

Személynév: intimitást tükröz, beavat.

Egyéni kreációk: megfejtésükhöz az egyén alapos ismerete szükséges

Kereszt: különös, de általában nem azokon van ilyen motívum, akik igazán hisznek, hanem inkább olyanokon, akik nem igazán olvassák a Bibliát, vagy járnak templomba. Persze kivételek itt is lehetnek.

Jó tudni: a vörös szín higany-szulfid-vegyületből készül, a sárga festékben kadmium, a kékben kobalt, a zöldben króm található. A bíbor és a lila mangánból, a barna vas-oxidból vagy kadmiumsóból, a fehér titánból vagy cink-oxidból készül. Ezek egy idő után kifakulnak, újra kell őket frissíteni.