Jump to content

Veszteség ért? Így gyógyulj meg! 1. rész

2015. 01. 28. 17:50

1.) Lélegezz tovább!

Ha veszteség ér, legyen ez a mottód. Ne az elkövetkező évet, hónapokat, heteket, napokat lásd magad előtt, hanem csak lélegezz tovább minden egyes pillanatban.

2.) Jó ideig ne hozz fontos döntéseket, és ne vezess be nagy változásokat az életedben!

Ha nagy veszteség ér, könnyen felmondhatsz a munkahelyeden, költözhetsz el egy másik városba, de várj, míg tisztán kezdesz látni a fájdalomtól!

3.) Sírj!

A sírás jót tesz neked. Az érzelmi okokból zaklatottság, szomorúság miatt ejtett könnyek a stressz során összegyűlő kémiai anyagokat tartalmaz, sőt, magas hormontartalommal rendelkezik. A visszafojtott könnyek egy sor fizikai betegséget- magas vérnyomás, szívproblémák, fekélyek- is előhozhatnak. Sírj, és fizikailag, lelkileg megkönnyebbülsz!

4.) Lazíts!

Ne légy szigorú magadhoz! Nem a világ vége, ha nem főzöl minden nap, vagy ha masszázzsal, manikűrrel, pihenéssel kényezteted magad. Így könnyebb átvészelni az első hónapokat.

5.) Törődj az egészségeddel!

A nagy veszteségek legyengítik az embert. Ne tetézd a dolgot tovább egészségtelen táplálkozással, kevés alvással, vagy a személyes higiénia elhagyásával. Pihenj akár napközben is, ha szükségét érzed.

(Forrás: Joyce Meyer:Ne engedd, hogy az érzéseid irányítsanak! / Fotó:www.graphicurge.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!