Jump to content

Nyomaszt valami? Ürítsd ki a szemetest!

2015. 03. 01. 20:47

Zavar néhány dolog, és próbára teszik a türelmedet? Ha szóvá teszed, hogy zavarnak, megvan rá a lehetőséged, hogy föléjük emelkedj! Nagytakarítás után azok az érzelmek kapnak majd helyet az életedben, amelyekre vágysz.

Valójában minden negatív érzés mögött a félelem áll. Ha elmeséled valakinek a negatív érzéseidet, akkor a nyomasztó érzés átalakulhat, a visszahúzó gondolatok köddé válhatnak.

Pár dologra viszont figyelj oda! Mivel nem lehúzási szándékkal mesélsz valakinek a gondjaidról, ne a túlzottan panaszkodó, „ha én rosszul érzem magam, te is érezd magad rosszul” mentalitás vezéreljen. Tisztulni, s gyógyulni akarj!

Hogyan válassz olyan embert, aki meghallgat? Olyan lelkileg erős egyént válassz, aki meghallgat, s tanácsot akkor ad, ha kéred. Ha viszont tanácsot kérsz, fogadd el, hogy nem feltétlenül azt fogja mondani neked, amit szeretnél. Tükröt tart eléd. Akár azt is elmondhatja, ő mit tenne a helyedben. Biztosít az empátiájáról. Az illető megtiszteltetésnek fogja venni, hogy a bizalmadba avattad. Ha valaki más mondja el neked a problémáid, ugyanígy járj el vele.

(Forrás:lelkielet.hu/ Fotó:cooladvices.com)

További érdekességekért kattints ide, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!