Jump to content

Virágzó "energiaturizmus", te hiszel a természet gyógyító erejében?

2017. 04. 26. 21:00

A természet gyógyító erejében már őseink is hittek, valamint abban is, hogy a földfelszínen láthatatlan energiamező húzódik, mely pozitívan hat az ember egészségére és testi-lelki egyensúlyára. Hazánkban is találhatóak olyan helyek, melyek rendszeres úticéljai a feltöltődni vágyóknak.

Azt, hogy mely helyeken húzódik ez a láthatatlan energiamező, onnan tudhatjuk, hogy odafigyelünk rá, hol érezzük magunkat jól a természetben, hol töltődünk fel leginkább és hol enyhülnek az esetleges testi panaszaink. Egyesek úgy tartják a természetben nehezebben megközelíthető, magaslati helyeken találhatóak az energiamezők, ahol a természet meg tudja őrizni önmagát, ahova az ember még nem tette be a lábát és nem vette át az irányítást a természet ereje felett.

Ezeken az erőhelyeken nagyobb a földből feltörő energiák rezgésszáma. Egyénenként változó, hogy ki melyik helyen érzi a legjobban magát, melyik helyen tudja az elveszített energiáit pótolni. Ezek a gyógyító erőhelyek igen erős, elektromágneses aurával rendelkeznek, melyekből pótolható az emberek energiaszintje. Akik hisznek a természet gyógyító erejében úgy vélik, különféle betegségek is orvosolhatóak általa. Valamint, a test különböző részein található energiablokkok is feloldhatóak a természet ereje által. 

Hol találhatunk ilyen erőhelyeket hazánkban?

Attila-domb

Tápiószentmárton mellett,az alapvetően sík területen található, a néhány méter magasan kiemelkedő Attila-domb. A dombnak különleges mágneses erőt tulajdonítanak. A föld sugárzása és a hely erőtere számtalan gyógyulni és feltöltődni vágyó zarándokhelyévé vált az évek során. A hely kisugárzása testi-lelki egyensúlyt teremt az idelátogatók szerint. 

Hegyestű-hegy

A Balaton északi partján található a sokak szerint hatalmas energiával rendelkező hegy, mely nem csak a csökkent energiamennyiséget segít pótolni, de lelki és idegrendszeri problémákra is megoldást kínál. Sokan a lenyűgöző látvány miatt is előszeretettel kirándulnak errefelé. 

Rám-hegy, Ferenczy szikla

Visegrádi hegység legmagasabb pontja a Rám-hegy, Pilisszentkereszttől északra található. Úgy tartják, hogy a Rám-hegy és a Ferenczy szikla a Földet behálózó energiavonalak találkozási csomópontja. Az idelátogatók hisznek benne, hogy azon túl, hogy energiával tölti fel a szervezetet,a hely nyugalmat és békét is áraszt magából. Ezt a helyet tartják a Föld szívcsakrájának, éppen ezért évről-évre,  egyre többen keresik fel a gyógyulni és erősödni vágyók.

Márokföld

A Zala megyei Márokföldet tartják az ország egyik legerősebb energiaközpontjának. A hely által kibocsájtott energiák rezgésszáma igen magas, ezért a gyógyulnivágyók egyik kedvelt zarándokhelyévé vált. 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy higyjen valamiben. Sokan megkérdőjelezik ezeknek a helyeknek a tényleges gyógyító, energetizáló hatását, azonban azoknak, akik hisznek benne, komoly kapaszkodót nyújt, a mindennapi problémák megoldásában, az esetleges betegségek orvoslásában, és a szervezet egyensúlyának megőrzésében.

 

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: pixabay.com, wikimedia.org)