Jump to content

Egyedi szülinapra

2020. 07. 03. 19:00

Mindenkinek van egy napja, amikor megszületett, és ezek olyan különleges alkalmak, amelyről megemlékszünk, és azt is szeretjük, ha másoknak is eszébe jut.

Ahogy telnek a fejünk felett az évek, úgy nem szeretünk születésnapjainkról megemlékezni, de mindig vannak körülöttünk olyanok, akik felidézik éveink számát. A születésnap tehát egy különleges alkalom, amelyről szeretünk megemlékezni, és szeretünk meglepni egy ünnepeltet.

Az alkalom különlegessége és fontossága miatt szeretnénk a születésnapost megfelelő ajándékkal meglepni. A nagy értékű ajándékok is okozhatnak nagy meglepetést, de a kézzel, saját készítésű ajándékban tényleg benne lehet a készítő szíve, lelke.

Az ajándékozáskor – főleg, ha kerek évfordulóról van szó – szeretnénk egyedi és az alkalomhoz illő ajándékkal előrukkolni. Lehetőleg olyannal, amellyel mások nem lephetik meg az ünnepeltet. Az internet ma már nagy lehetőséget ad számunkra. Nemcsak ötletben, de a megvalósításban is segíthet.

A jó ajándékötlethez azonban ismerni szükséges az ünnepelt személyiségét, hobbiját, hiszen így nagyobb eséllyel találhatjuk meg azt, ami igazán emlékezetessé teszi az alkalmat. Persze gyorsan is túl lehetünk rajta, és vásárolunk egy sablonos tárgyi ajándékot, de abban semmi izgalom és ötletesség nincs. Érdemes másban gondolkodni, ha igazán emlékezetes meglepetést szeretnénk az ünnepeltnek okozni.

Az interneten már több olyan weboldal található, ahol a tárgyi ajándékok helyett élmények között válogathatunk. Ezeken az oldalakon akár egészen extrém ajándékötletre is ráakadhatunk, és ha azt az ünnepelt személyiségével össze tudjuk hozni, akkor lehet egy hőlégballonozás, sétarepülés, ejtőernyőzés, egyéb extrám sport kipróbálása.

Lehetőség van arra is, hogy szerényebb, mégis az ünnepelt stílusának megfelelő ajándékot találjunk akár egy bortúrára való benevezéssel, vagy a csokoládékészítés rejtelmeibe pillanthat be.

Ajándékozhatunk pihenést is az ünnepeltnek. Akár egy kényeztető masszázs, vagy egy több napos wellness élmény keretén belül, de ezek azok az alkalmak, amikor az ünnepelt tényleg elengedheti magát.

Ha tetszenek ezek az ötletek, de mégsem tudod, hogyan indulj el, akkor a teljesség igénye nélkül keresd fel a Feldobox, a Meglepkék, az Élménypláza, a Nagynap oldalakat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)