Jump to content

Esélytelen szerelem

2021. 02. 04. 19:00

Mindannyian vágyunk a szeretetre, a szerelemre, és van, hogy reméljük, valami jó van kibontakozóban.

De vajon a másik fél is azt érzi, amit mi? Hacsak nem borítja el az agyunkat a viszonzatlan szerelem, akkor általában megérezzük azt, hogy egy randevú hogyan sikerült. Ha netalán mégis kérdéses számunkra, hogy lesz-e folytatás, akkor érdemes visszagondolni néhány jelre.

 

Furcsa, semmitmondó kommunikáció

Főleg, ha az ismerkedés is online módon történt, akkor az egyik leginkább használt kommunikációs eszköz a chat. Ami az elején lázba hozott mindenkit, egy idő után kezdhet megkopni, tartalmatlanná, semmitmondóvá válni. Ha annyira kedvel minket a másik fél, azt szavakban is igyekszik kifejezni, hiszen minél jobban meg szeretne ismerni, nem akar elveszíteni. Ám, ha már túl vagyunk egy személyes találkozón is és a kommunikáció egyre vontatottabb, tőmondatokkal reagál bármire is, az annak jelzése lehet, hogy nem akar drasztikusan véget vetni a kapcsolatnak, hanem lassabb átvezetéssel kívánja ezt megvalósítani.

Nyomot nem hagyó randi

Ha már randin is túl vagyunk, akkor képet kaptunk egyfajta személyiségről, így némileg már rálátásunk van arra, hogy azzal tudunk-e azonosulni, közel áll hozzánk vagy sem. Van az a fajta randevú, amelyik nem is rossz emlékként marad meg bennünk, de mély nyomot sem hagy bennünk. Ha te sem érezted azt az átható pluszt, amire vágysz, az nem véletlenül van. Valószínűleg a másik fél is hasonlóan értelmezte a helyzetet, így ne csodálkozzunk azon, ha nem lesz következő találkozás.

 

Időhúzás

Nagy kérdőjeleket hagy maga után egy olyan randevú, amikor kimondottan kellemesen tudtunk beszélgetni, jól éreztük magunkat együtt, azonban a várva várt viszontlátás nem történik meg. Amikor várjuk, hogy megcsörrenjen a telefon, hogy jöjjön egy üzenet, de az nem érkezik, az lehet az oka, hogy a kellemes együtt töltött idő mégsem hatott olyan szinten, hogy az egy újabb randevút megérne. Annyi mersze nincs, hogy megmondja az őszinte véleményét, ezért inkább húzza az időt. Főleg a miénket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)