Jump to content

Telepátia, létező?

2021. 03. 16. 19:00

Az életünkben nagyon sokat kell fejlődni. A gyermekkor az az időszak, amikor mind fizikailag, mind szellemileg sokat változunk.

Téves azt gondolni, hogy ez a folyamat megáll, már ami a szellemi fejlődést illeti. A tapasztalatok gyarapodásával ugyanis egészen másképp nézünk rá dolgokra, mint gyermekként. Sőt a világot is elkezdjük egy érettebb személyiséggel figyelni. Abban kezdünk ösztönösebben mozogni és cselekedni, mert már van gyakorlatunk, kaptunk hideget és meleget is az éllettől. Ahogy kezdünk tudatosabbá válni, úgy engedjük, hogy az ösztönök, az ősi energiák is felszabaduljanak bennünk.

Telepatikus élménye mindenkinek lehetett már. Vissza tudsz arra emlékezni, hogy mikor volt az első olyan alkalom, amikor gondoltál valakire vagy valamire és az váratlanul a semmiből feltűnt? Bizonyára megélhettél már olyat is, hogy éppen, amikor hívni akartál valakit, ő keresett fel téged. Számos alkalommal megélhetted a telepátiát és talán mindig el is csodálkoztál azon, hogy micsoda titkos lehetőségek vannak a világban, amelyek váratlanul tűnnek fel az életünkben és látszólag arra nincs ráhatásunk. A telepátia azonban rávilágíthat arra, hogy milyen szemmel nem látható erők is munkálkodnak.

A fizikusok már régóta gondolják, hogy az idő nem minden dimenzióban létezik. Vagyis van, amire nincs hatással. Ez azt jelenti, hogy vannak részecskék, amelyek téren és időn kívül mozognak és kapcsolódnak egymáshoz. Ha rájönnének a működés módjára az emberek, akkor azonnal, bármikor és bárhonnan képesek lehetnénk bárkivel kapcsolódni, kommunikálni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=czHlYol-DgE)