Jump to content

Anyák napjára szeretettel

2021. 04. 28. 19:00

Vészesen közeleg az anyák napja, de még nem késő gondolkodni azon, hogy mivel lepjük meg azt, aki nekünk életet adott és a család összetartója.

Vasárnap ünnepeljük az édesanyákat, így talán már a gondolkodáson is túl kell lépni és a tettek domináljanak. Mindenki ismeri annyira az anyukáját, hogy tudja, miket szeret és miket nem. Csak azért is, a magunkból kierőszakolt, de egyáltalán nem személyes ajándék is ajándék, és bizonyára nem vágná hozzánk az édesanyánk, de sokkal jobb valami olyat átadni neki, amely hozzá illő.

 

Kézzel készített

Arra nincs mindig időnk vagy akár ötletünk, kézügyességünk, hogy kézzel készített ajándékkal lepjük meg az édesanyákat, de ha van rá kapacitásunk, semmiképp se fogjuk vissza magunkat. Akár saját magunk által készített szappanról, fürdősóról van szó, de a fűszerolajok is azok, amelynek egy konyhában nagyon is járatos személy számára igazi ajándék lehet.
A saját magunk által készített ékszer is kedvenc darabja lehet az édesanyánknak.

Más egyéb

Ha a szálas vagy a cserepes virág mellé valami mást is adnánk, és azt szeretnénk, hogy az édesanyánknak örömöt szerezzünk, akkor gondoljunk az egészségre. Ajándékozzunk olyan szolgáltatást számára, amelyre ő nem áldoz, de az egészség érdekében fontos lehet. Egy kellemes masszázs, vagy szépítő kozmetikai kezelés mindig jól jöhet.
A nem általunk készített, de természetes kozmetikumok gyűjteménye is örömöt adhat, ráadásul még a szépség szolgálatába állítható.
Az ugyancsak nem saját kezűleg készített ékszerek nemcsak gyönyörűek lehetnek, de spirituális erővel rendelkezhetnek. A kövekből készült, egyedi darabok erősíthetik az ember energiáját, gyógyíthatnak.

A nő táska nélkül félember. Egy új darabbal bizonyára örömöt lehet csalni az édesanyák arcára. Ugyanígy jó ajándék lehet a tavasszal is viselhető kendő vagy sál.

Ha végképp nincs ötlet, de szorít az idő, akkor egy vers és egy képeslap is kiválóan működik:

A legtöbb, amit édesanyánknak adhatunk, az az együtt töltött idő, a figyelem.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)