Jump to content

Ha készülődik valami, csak még te sem tudod mi az

2021. 06. 04. 19:00

Ha hiszel abban, hogy minden okkal történik, akkor lehet, hogy az a megérzésed is jól működik, amikor az motoszkál benned, hogy valami változás fog beállni az életedben.

Egy megérzés. Egy olyan érzés kerít hatalmába, hogy valami fog veled történni. Semmi alapja sincs ennek a megérzésednek, hiszen látszólag átlagosan, a mindennapi rutin szerint működik az életed?

Az élet egy kiszámíthatatlan változó és mindenki életére egyedien van mérve, amire még saját magunk is hatással lehetünk, hiszen a gyeplő valamennyire a kezünkben van. Ami az életben állandó, az a változás. Egy jó hír, hogy ez mindenkire érvényes, és nemcsak rossz, hanem jó dolgok is történhetnek.

Mert van, hogy egy változás nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy távozása az élők sorából gyötrelmes, de egy szakítás is okozhat nagy lelki traumát. Ilyenkor gyakorta teszed fel magadnak azt a kérdést, hogy miért én? Miért velem történik mindez? A kérdésre válasz lehet, sosem érkezik, és könnyen lehet, ha kapsz is, azt fel sem ismered, nem annak tulajdonítod.

Az ezotériában jártasok talán jobban tudnak figyelni az olyan apró jelekre, amelyeket az univerzum küld (nevezzük annak), csak te nem vagy képes azt felismerni. Ha mégis motoszkál benned valami furcsa és megmagyarázhatatlan, könnyen lehet, hogy az már a változás szele.

A változás jelei:

  • Nem találod a helyed. Pedig van családod, van munkahelyed, de valami mintha hibázna. Valami nem stimmel, csak azt nem tudod még, hogy micsoda. Még egy stabilnak tűnő kapcsolat és munkahely is lehet csak egy lépcsőfoka annak a létrának, amelyen épp állsz.
  • Nemcsak nem találod a helyed, de olyan érzésed is van, mintha nem is lennél önmagad. Mintha az a lényt, aki te vagy, nem is te lennél.
  • Mivel így érzed magad, nem is keresed mások társaságát, mert válaszokat szeretnél kapni a benned felmerülő kérdésekre. Ehhez lecsendesedés szükséges. Mindeközben pedig észre sem veszed, hogy te magad vonod ki a társaságból önmagadat. Várod azt az áttörést, hogy valamerre billenjen ez az állapotod, mert ez nem jó.
  • Elkaphat a szomorúság, a feszültség. Egyszerre vagy türelmetlen, mert a megérzéseid azt sugallják, hogy valami változni fog, és csak reménykedsz benne, hogy jó irányba. Emiatt izgatott leszel, de belegondolsz abba, hogy akár rossz is történhet vele, ami viszont lehangol.
  • Ha az utadon jársz, akkor érezheted úgy magad, mintha valaki egyengetné az életed. Ha azonban nem a megfelelő ösvényt taposod, folyton elgáncsolhatnak.
  • Mint az égi erősítés küldene neked jeleket, és személyek formájában is segítségedre lehetnek néhányan. Mondhatni, hogy bevonzod azokat, akikre éppen szükséged van.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)