Jump to content

Hagyd, hogy megtaláljon a kristály ereje

2021. 08. 16. 19:00

Ha érezted már úgy egy nehéz nap után, hogy vágysz az egyedüllétre, egy mindenkitől távoli helyre, akkor valószínűleg a természetbe menekültél.

Ösztönösen igényeljük a természet közelségét. A növények, a madarak hangja, látvány, a friss levegő, a sok ember mellőzése jót tesz. Lehet, hogy csak egy kellemes sétát tesznek meg a szabadban, de lehetséges, hogy a sportolás helyszínéül választják azt. Felkereshetjük a természetet egyedül vagy társaságban is.

Ha te magad is érezted már úgy, hogy frusztrált vagy a környezetedben, a munkahelyeden, szorít minden, ami körülvesz, akkor bizonyára egy ennek teljesen más vonulatát igyekezted magad körül felkeresni. Ingyenes, gyors megoldást a lelki bajokra, a fizikai kimerültség, a szellem felfrissítése érdekében te magad is a természet egyik csendes szegletét kerested fel. Érezhetted, hogy bár a gondjaid nem oldódtak meg, de mégis feltöltődtél erővel, energiával. Ezt nyújtja a természet ereje. Ha ebben hiszel, mert a saját bőrödön tapasztaltad, akkor bizonyára a kristályok erejét sem vonod kétségbe. A kövek gyógyító, az egészségre gyakorolt pozitív hatására már az ősi kínai kultúrában rájöttek és alkalmazták. Ha szeretnéd magad felvértezni a kristályok pozitív erejével, de fogalmad sincs, hogy milyen kristály lenne szükség ahhoz, hogy az egészséged és az energiaszinted helyre álljon, akkor:

Hallgass a belső hangokra

Amennyiben kristályok közé keveredsz és fogalmad sincs arról, hogy melyik lenne a megfelelő, szakember sincs a környezetedben, akkor önmagadra kell hagyatkoznod. Igyekezz kizárni a külvilág zajait magad körül. Próbálj befelé fordulni és hagyd, hogy a megérzéseid vezéreljenek. Lehet, hogy nem vagy a legjobb formádban és a kiválasztott kristály pont a negatív rezgéseket erősítené fel. Ezért érdemes ellazulni, a kristályok egészére ránézni, és a megérzés alapján választani.

Kérdezősködj, nézz utána

Ha nincs a közelben szakember, aki hasznos tanácsokkal ellátna és más segítség sem áll rendelkezésed, de nálad van az okostelefonod, akkor olvass utána, hogy melyik kristály mire jó.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | Videó: https://www.youtube.com/watch?v=yK1oE_DDSQI)