Jump to content

Ősszel is lehet csodás az esküvő

2021. 09. 15. 19:00

Az esküvők javát nyárra időzítik, amelynek az a fő oka, hogy az időjárás kedvezőbb, kevesebb a csapadék és a naposabb órák száma is több.

A nyár nemcsak a nyaralás időszaka, hanem a házasulandó párok zöme is a nyári hónapok valamelyikére időzíti a nagy napot. Természetesen már hónapokkal korábban megelőző szervezés veszi kezdetét. Pontosan így működik ez akkor is, ha a párok úgy gondolkodnak, hogy nem nyáron, hanem ősszel kívánnak összeházasodni. A szervezkedés ugyanakkora lehet, mint a nyári esküvők esetében. Kár azt gondolni, hogy kevésbé szép lehet a nagy nap ősszel.

 

Színkontrasztok

Az őszi táj vitathatatlan szépségeket tartogat. A színes falevelek nemcsak az esküvő helyszínét tehetik sokkal szebbé, de az esküvői fotózást is rendkívül tetszetőssé teszik. A menyasszony hófehér és a vőlegény sötét öltözékét varázslatossá teszik az ősz színei.

Színesben

Nemcsak az esküvő és a fotózás helyszínét adhatja az őszi természet, hanem az ősz színeit használó koszorúslány ruhákkal is remekül lehet játszani.

Dekoráció

Ahogy egy őszi kirándulás is lehetőséget tartogat arra, hogy remek alapanyagokat gyűjtsünk az otthonunk dekorációjához, úgy az őszi esküvő dekorációs alapját is jelenthetik a színes levelek és termések. A virágokkal való kombinációja még hangulatosabbá teszi a környezetet.

A terem díszítéséről kezdve az ültetőkártyákon át szinte bármiben megjelenhetnek az őszi színek és anyagok.

 

Szertartás odakint

Ha már a természetről volt szó. Az őszi időjárás már kissé kiszámíthatatlan, de nem lehetetlen még az sem, hogy az esküvőt kültéri helyszínen rendezzük meg.

 

Hőség elkerülve

A kora őszi időjárás a nyárhoz hasonló napokkal ajándékozhat meg. A hőmérséklet még akkor is sokkal elviselhetőbb az őszi meleg napokon, mint nyáron, az igazi kánikulában.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)