Jump to content

Izzadás helyett dermedés, avagy a téli esküvő ilyen is lehet

2022. 12. 13. 19:00

A nyár nemcsak a fesztiválok, de az esküvők időszaka is. Azonban nincs az kőbe vésve, hogy csakis nyáron lehet kimondani a boldogító igent. Sőt!

Évekkel vagy akár évtizedekkel korábban megálmodott esküvő megszervezése és kivitelezése hatalmas feladat. Míg sokan igazi nyári programként gondolják megélni a nagy napjukat, addig másoknak egyáltalán nem vágyuk, hogy az esemény izzasztó legyen. Az őszi és téli esküvők is lehetnek nagyon jó hangulatúak, valamint elegánsak.

Fehér és meleg

Kétségtelen, hogy a fehér ruhák többsége nem igazán a mínuszokra készült, azonban egy hozzáillő bunda, kabát, csizma, kesztyű jó szolgálatot tehet a hidegben. Vagyis természetesen nem kell a fehér álomruháról lemondani csak azért, mert téli esküvőt tervezünk.

Fenyővel

A télire időzített esküvő esetében a fő irányvonalat a fenyő adhatja meg, mint dekorációs elem. Vagyis nemcsak a karácsonyi hangulatot teremthetjük meg a fenyővel, hanem esküvőn is kiválóan mutathat.

Díszvilágítás

Az, hogy rövidek a napos órák száma, csak hozzájárulhat a hangulathoz. Kiváló dekorációs elemekként használhatók fel a gyertyák, a gyertyatartók. Fényt azonban más is szolgáltathat. A fényfüzérekkel remekül lehet díszíteni. Olyan varázslatossá tehető a helyszín, amilyet talán elképzelni sem tudunk.

 

Ajándék a vendégeknek

A mézeskalács sütése tipikusan a karácsonyi ünnephez kötődik. Ugyanakkor az esküvőkön is ajándékozhat az ifjú pár a vendégek számára mézes süteményt. Ha valami mással szeretnének előrukkolni, akkor gondoljanak bele abba, hogy a tél a puncsozás és a forralt borozás időszaka is. Apró kis bögrécskékkel is meg lehet ajándékozni a meghívottakat.

No és a csoki. Ki az, aki ne szeretné? Ugyan valószínűleg nem tartós ajándék, amely már akár a nagy napon elfogyasztásra van ítélve, mégis jó ötlet és a vendégek is így gondolják.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)