Jump to content

A jelek körülöttünk vannak, de vajon értük azokat?

2023. 03. 03. 19:00

Aki egy kicsit is nyitott az ezotéria iránt, az elgondolkodik azon, hogy vajon tényleg ennyi-e az életünk, vagy volt előtte és lesz utána is valami? Valószínűleg erősebb az az érzés, és szeretnénk hinni, hogy nem csak ennyik vagyunk.

Rendben, nyitottak vagyunk és bízunk abban, hogy a földi létünkön túl is jutunk majd valahová. Ha pedig ebben bízunk, akkor az is feltételezhető, hogy jelenlegi életünk előtt is lehettünk valahol, valamilyen formában. Ezt szokták úgy nevezni, hogy előző élet.

Ha tehát elfogadjuk azt, hogy volt már több életünk, mielőtt ebbe a testbe születtünk, akkor felvetődik az a kérdés, hogy mégis kik voltunk, mit csináltunk, milyen korban élhettünk?

Emlékszem, hogy anyukám állandóan tett-vett. Az idegességét, a várakozás pillanatát is takarítással vezette le. Ezt pedig nemcsak otthon gyakorolta, hanem a munkahelyén is. Sokszor pedig akkor is belekezdett egy-egy ilyen műveletbe, amikor épp vendégek voltak nálunk. Egyszerűen belefeledkezett. Ha kedvesen rászóltak, hogy „itt vagyunk, hagyd abba a takarítást”, akkor feleszmélt és mindig azt mondta, hogy előző életében bizonyára egy lusta és koszos asszony lehet, mert most vezekel. Ezen mindig jót nevettünk, de egyben elgondolkodtató is.

Vajon te mi lehettél korábban? Erre pontos választ megadni nem tudunk, de egy biztos, hogy ha hiszünk a korábbi életek létezésében, akkor felfigyelhetünk az életünkben olyan jelekre, amelyek talán közelebb vihetnek a válaszhoz.

Biztosan érezted már azt, hogy valamit meg kellene tenned, mert belső és megmagyarázhatatlan késztetést éreztél. Csak később igazolódhat be, hogy jól tetted és ha mégsem cselekedtél, mert megragadtál a gondolati szinten, akkor bánhatod is, hogy nem léptél. A megérzéseinkre hallgatni kell. Sokszor nem is tudjuk, hogy mi irányítja ezeket a gondolatokat, de valamit tudnak és érdemes aszerint cselekedni.

Az álmok azokat az ingereket jelenítik meg az agyunkban, amely ingereket átélünk a nap folyamán. Az álmok azonban sokszor olyan valóságosak, hogy nehéz elszakadni attól, hogy nem valóság. Éppen ezért az álmoknak mindig is nagy jelentőséget tulajdonítottak és próbáltak abból kiszűrni a jövőre való utalásokat. Lehet, hogy az álmod is egy jelzés arra, hogy mi volt veled a múltban és akár a jövőbe is mutathat?

Soha nem nyúltál kígyóhoz vagy pókhoz, mégis mintha valaha is bántott volna egy ilyen jószág? Vagy épp a liftben érzed magad olyan szorongással teli, hogy majd belehalsz, ha abban kell akár csak egy emeletet is megtenni? Számos fóbia létezik, amelyre sokszor nincs igazi magyarázat, mert konkrét kapcsolat sem áll fenn? Vagy mégis? Lehet, hogy az előző életünkből hoztuk a valami miatti félelmet, szorongást, gyűlöletet?

 

Ismered azt az érzést, hogy egy idegen, korábban sosem látogatott helyen olyan érzésed támad, mintha már jártál volna ott? Márpedig az eszed tudja, hogy ez nem igaz, hiszen sosem jártál még ott, de valami megfoghatatlan érzés azt árasztja, hogy mindaz, amit látsz, azt már korábban is láttad. Ez a déjá vu érzése. Elkönyvelhetjük ezt az agy furcsa játékaként éppúgy, mint a korábbi életünkből való megmaradt aprócska részletként.

Ha pedig már a déjá vu szóba került, akkor talán ismered a telepátiát is. Vagyis amikor gondolsz valakire, az váratlanul, a semmiből feltűnik, vagy megszólal a telefon és az ő hangja köszönt? És ez néhány személlyel történik meg, de velük többször is? Ki tudja, hogy milyen viszonyban voltatok az előző életetekben?! Lehet, hogy egy család voltatok, vagy más, de erős szövetség volt köztetek.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)