Jump to content

Nem figyelnek rád? Akkor viselkedj úgy!

2023. 03. 31. 19:00

Habár sokan mondják, hogy nem akarnak másoknak megfelelni, csakis maguknak, azért mégis van abban valami jó, hogy a környezetünk csupa pozitív véleménnyel van rólunk.

Nemcsak a külsőn lehet meghatározó, ha bennünket kell jellemezni. Hosszabb távon mindenképp nagy hangsúlyt kap a személyiségünk, a viselkedésünk.

Persze, van az a pont, amikor ténylegesen arra kell koncentrálni, ami nekünk jó és ezzel egyidejűleg talán többeknek nem fog ez tetszeni. Azonban mégiscsak jó érzés, ha szeretnek minket az emberek és jókat mondanak rólunk. Ez általában az emberekkel kapcsolatos, de ha szingliként az a vágyunk, hogy ne csak felhívjuk magunkra a figyelmet, de azt magunkon is tudjuk tartani, akkor azt javasoljuk, hogy…

 

Legyél önazonos

Ha ugyanis nem vagy a helyeden, nem szereted önmagadat, az bizony kívül is megmutatkozik. Igyekezz megtalálni a magad stílusát. Nem muszáj extra nőiesnek lenni ahhoz, hogy a másik nem felfigyeljen rád. Nem kell mély dekoltázs, bugyivillantó miniszoknya. Főleg, ha ezek tőled teljesen távol állnak. Ha ilyenbe kényszerítenéd magad, attól még nem tűnnél szebbnek senki számára, hiszen szemmel láthatóan nem érzed jól magad. Úgy öltözz és az legyél, aki te vagy.

Keresd a pluszodat

Mindenkiben van valami és ezt néhány ember azonnal észre is fogja venni. Vagyis az, aki erre fogékony és akit megfog az a te bizonyos pluszod. Ez lehet a mosolyod, a szeplőid, a szemed színe, a tekinteted. Igazából bármi olyan, amit te akár nem is kedvelsz magadban annyira. Azt se felejtsd el, hogy nem kell mindenki tetszését elnyerni. Elég egy emberét. Ezek a kis pluszok olyan vonzerőt teremtenek két ember között, amelyek egymás felé húzhatják őket.

Legyél nyitott, de ne túlzottan

Ha új kapcsolatra, szerelemre vágysz, akkor be kell csukni a sérelmek és félelmek kapuit, és kinyitni a lehetőségekét. Néhány csalódás után azonban egyértelmű a visszafogottság. Az ismerkedéshez nyitottság kell, azonban óvakodj attól, hogy túlzásba ne ess.

 

A szavak súlya

Egy-egy találkozás – legyen az véletlenszerű vagy leegyeztetett randi – eldönti a továbbiakat. Igyekezz hétköznapi, de ne unalmas témákat feldobni. Mellőzd azt, hogy csakis rólad legyen szó és vedd elő a legjobb, de nem erőltetett formádat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)