Jump to content

Adsz? Kapsz!

2014. 09. 16. 15:30

„Adjatok, és akkor ti is kaptok. Jó, tömött, megrázott és túlcsorduló mértékkel mérnek öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyannal mérnek majd nektek is.” (Lukács 6,38)

Ha adsz, kapsz. Amit adsz az életben, előbb-utóbb ugyanolyan mértékben visszatér hozzád. Ha pozitív vagy, csupa pozitív dolgot kapsz cserébe. S ha csodálkozol, hogy az életed negatív dolgokkal van tele, valószínű Neked is negatív a kisugárzásod.

Sugározz pozitivitást a gondolataid, és az érzéseid által! Minden embert, eseményt, vagy körülményt gondolataid, vagy érzéseid negatív, vagy pozitív volta vonz hozzád. Mindig azt kapod, amit adtál.

Ha segítesz valakinek, aki kötekszik veled, a segítség visszatér hozzád. Ha a haragot, és dühöt ontasz egy ismerősödre, akár azért, mert cserbenhagyott, a harag bele lesz bújtatva a körülményeidbe. Ha stresszesnek titulálod a napod, olyan embereket, helyzeteket fogsz vonzani, ami azzá is fogja tenni. Ha elhatározod, hogy jó napod lesz, be fogod vonzani a jó dolgokat, eseményeket az aznapodba.

(Forrás: Rhonda Byrne: Az erő / Fotó:imperfectspirituality.com)